Kategori: Kogebøger

Fremtidens brød

Fremtidens brød 

Alt om de gamle kornsorter spelt, emmer og enkorn ...

Hvis man selv bager sit brød, er "Fremtidens brød af fortidens korn" en bog man bare må eje, og hvis man ikke selv bager sit brød, ja så er det fordi at man ikke har oplevet denne, sanselige og helt igennem organiske bog.

På det biodynamiske og økologiske bageri Aurion i Hjørring har konditor Jørn Ussing Larsen i de seneste år arbejdet med de gamle kornarter, enkorn, emmer, kæmpedurum og spelt, kornarter som har vist sig tåles af visse allergikere.

I denne bog fortælles om erfaringer med de gamle kornarter, deres historie og næringsværdi. Desuden indeholder bogen en lang række opskrifter på lækkert og nærende brød bagt af disse kornarter. Der er i opskrifter anvendt forskellige hævemetoder og en stor del af brødene er hævet uden brug af gær.

Jørn Ussing Larsens grundsyn er, at naturen skal behandles med ærbødighed, og det har derfor været naturligt at gå tilbage og finde "urkornet"

 

 

Aarstidernes danske dogmekøkken begejstrer!
Aarstidernes danske dogmekøkken begejstrer!

En ualmindelig vellykket samling sunde, prisvenlige og smagfulde opskrifter !

Læs mere
Steg i stiletter
Steg i stiletter

Uanset om du er fashionista, karrierekvinde, hustru, mokke, sexkilling, kropumulig eller dronning, har Steg i stiletter en enkel, lækker og ligetil opskrift til hver en lunefuld og herlig kvinde, du end måtte være ...

Læs mere
Nigellas køkken
Nigellas køkken

Vi anbefalerFå svar på dagligdagens køkkenudfordringer - hvad børnene skal have til aftensmad, hvordan man i en ruf fremtryller et måltid mad til vennerne eller en spontan køkkenfest ...

Læs mere
Sødt, sådan!
Sødt, sådan!

100 fuldstændig uimodståelige opskifter på nemme kager og desserter.

Læs mere
Pasta med passion
Pasta med passion

Perlerække af pragtfulde pastaretter !

Læs mere
God mad - let at lave
God mad - let at lave

Kogebogsklassiker kløjes i holdningerne !

Læs mere
Kom det på glas
Kom det på glas

Det er langt enklere at sylte og konservere selv, end man måske skulle tro – og så smager det bare så meget bedre, når det er hjemmelavet !

Læs mere
Annemad med mere
Annemad med mere

Nu samler Anne Hjernøe alle sine dejlige opskrifter på små og lækre retter, i opskriftsamlingen "Annemad med mere" ...

Læs mere
Hønsefødder og gulerødder
Hønsefødder og gulerødder

En stemningsmættet kogebog, som er dejlig at have ved hånden, bruge og lade sig inspirere af – eller blot læse for fornøjelsens skyld.

Læs mere
salig blanding
Salig blanding

Renée Voltaires opskrifter til hverdag og fest, supersmoothies, skønne morgenmadstips og himmelske desserter.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^