Kategori: Kogebøger

Annemad med mere

Annemad med mere 

Nu samler Anne Hjernøe alle sine dejlige opskrifter på små og lækre retter, i opskriftsamlingen "Annemad med mere" ...

Titel: AnneMad med mere
Forfatter: Anne Hjernøe
Forlag: Politikens Forlag


Journalist, kok og tv-vært Anne Hjernøe har haft stor succes med sine små retter fra hele verden, der går under fællesbetegnelsen AnneMad. Nu følger hun bestselleren fra 2008 op med en ny stor bog, hvor hun har samlet alle sine AnneMads-opskrifter - både de gamle og over 80 nye og spændende af slagsen.
En del af dem er nordiske, andre spanske og italienske, endnu andre vil have storbysnit, da vi til efteråret kan glæde os til at se Anne lave AnneMad i New York på tv.
AnneMad er indbegrebet af Anne Hjernøes måde at kokkerere på. En masse små retter, der gerne må ramme bordet som haglbyger og derefter forsvinde som dug for solen. Mad, der søger for, at dine smagsløg aldrig keder sig.
AnneMad er derfor som sædvanligt inspiration til en anderledes og mere underholdende måde at spise på med flere små retter til aftensmad i stedet for én stor - uden at det bliver mere kompliceret eller tidskrævende af den grund.
Langt de fleste af bogens retter helt enkle og lige til at gå til i køkkenet. Hvad med f.eks. letrøget laks med rygeostdip, agerhøne i æble, kylling i karry, nudelsalat eller krabbekager fra New York, svinekøber i Pedro Ximenez sherry, grillet gedeost på rosmarinblade og appelsinmarmelade med mandler eller Nordisk jordskokkesuppe med østers?
Bestil online

Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Spis ris til - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad, af Nina Minh Gram Nquyen

Bogen 'Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' af Nina Minh inviterer læseren ind i hjertet af det vietnamesiske køkken, hvor maden ikke bare nærer kroppen, men også sjælen. 'Co m gia dinh', som betyder 'ris for hele familien' på vietnamesisk, er fundamentet for denne samling af…

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^