Kategori: Kogebøger

Fremtidens brød

Fremtidens brød 

Alt om de gamle kornsorter spelt, emmer og enkorn ...

Hvis man selv bager sit brød, er "Fremtidens brød af fortidens korn" en bog man bare må eje, og hvis man ikke selv bager sit brød, ja så er det fordi at man ikke har oplevet denne, sanselige og helt igennem organiske bog.

På det biodynamiske og økologiske bageri Aurion i Hjørring har konditor Jørn Ussing Larsen i de seneste år arbejdet med de gamle kornarter, enkorn, emmer, kæmpedurum og spelt, kornarter som har vist sig tåles af visse allergikere.

I denne bog fortælles om erfaringer med de gamle kornarter, deres historie og næringsværdi. Desuden indeholder bogen en lang række opskrifter på lækkert og nærende brød bagt af disse kornarter. Der er i opskrifter anvendt forskellige hævemetoder og en stor del af brødene er hævet uden brug af gær.

Jørn Ussing Larsens grundsyn er, at naturen skal behandles med ærbødighed, og det har derfor været naturligt at gå tilbage og finde "urkornet"

 

 

Mit skandinaviske køkken
Mit skandinaviske køkken

Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I "Mit skandinaviske køkken" deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad ...

Læs mere
Herrerevolution
Herrerevolution

Umahro Cadogan giver med sin nye kogebog danske mænd en overskuelig vej til et sundere og bedre liv ...

Læs mere
Steg i stiletter
Steg i stiletter

Uanset om du er fashionista, karrierekvinde, hustru, mokke, sexkilling, kropumulig eller dronning, vil du med sikkerhed finde inspiration i Ravinder Bhogals fantastiske opskriftsamling !

Læs mere
Kagedronningens nye sukkersøde fristelser
Kagedronningens nye sukkersøde fristelser

Hvor er det morsomt at se, hvordan kager stadig tiltrækker os alle uanset alder, køn og andre skel. Den søde tand har vi alle tilfælles ! , skriver anmelderen om Mette Blomsterberg nye bog ...

Læs mere
Aldrig har Italiensk mad været så sexet
Aldrig har Italiensk mad været så sexet

For Gino D´Acampo er mad noget, der bringer folk sammen, og derfor er hans bog opdelt i fem kapitler, der dækker enhver lejlighed.

Læs mere
Bag med smag - Den lilla bagebibel
Bag med smag - Den lilla bagebibel

"Alene layoutet formår at sende en himmelsk duft af sted til læserens næse, og få listen af opskrifter der gerne skal prøves i en fart", skriver anmelderen ...

Læs mere
Mit lykkelige køkken
Mit lykkelige køkken

Et festfyrværkeri af madglæde med Nikolaj Kirk ! Igennem bogen oplever vi, hvordan madkultur binder bro mellem mennesker og kontinenter. Det hele er ledsaget af eventyrlige billeder af forfatteren selv, der matcher perfekt ...

Læs mere
Smukt italiensk madeventyr
Smukt italiensk madeventyr

"Cucina Italiana” er en kogebog, der bringer det italienske køkken hjem til dig, på en æstetisk, interessant og frydefuld måde", skriver vores anmelder ...

Læs mere
Umami: Videnskaben om velsmagen
Umami: Videnskaben om velsmagen

Der er smagen af sødt, surt, bittert og salt - og så er der smagen af umami ....

Læs mere
Rodet puslespilskogebog af Gordon Ramsay
Rodet puslespilskogebog af Gordon Ramsay

"Gordon Ramsay fejler fælt", skriver KvindeGuidens anmelder om Gordon Ramsay´s "Middag med muligheder" ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^