Kategori: Kogebøger

Verdens bedste råvarer

Verdens bedste råvarer 

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Fortællinger om verdens bedste råvarer er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

For nogle år siden sad to norske livsnydere på den verdensberømte restaurant Auberge de I'Ill i Alsace i Frankrig og nød et lukullisk måltid bestående af gåselever, hummer, pighvar, due, hjort og valnøddeparfait. Under den gastronomiske oplevelse kom de to til at diskutere, hvad det bedste af det bedste egentlig er? Og da middagen efter fem timer var slut, havde de besluttet sig for at skrive en bog om emnet.
Resultatet er Fortællinger om verdens bedste råvarer, der indeholder hen ved fyrre fascinerende fortællinger om de bedste ingredienser i det globale spisekammer. Bogen trækker de lange, kulturhistoriske linjer op, byder på legender og videnskab, dog uden at glemme øjeblikkets nydelse. Den serverer gode historier om mad og drikke og fejrer de store smagsoplevelser af naturens rigdom og menneskets stræben efter det fuldkomne.

Bestil online

Hold maven flad
Hold maven flad

Næsten 20.000 kvinder har taget bogen SPIS MAVEN FLAD til sig med begejstring. Forfatterne følger nu bogen op med ”HOLD MAVEN FLAD - Spis bare videre ! ”, der er fyldt med inspiration, tips og gode råd til at holde fast i de gode vaner ...

Læs mere
Meyers bageri
Meyers bageri

Siden udgivelsen i 2009 har Meyers bageri ligget i toppen af de danske bestsellerlister ...

Læs mere
Økologiske fodspor på køkkenbordet
Økologiske fodspor på køkkenbordet

Lise Faurschou Hastrup evner på fornemmeste vis, at gøre det enkelt og ligetil at leve og agere grønt, etisk og oven i købet lækkert ...

Læs mere
Suveræn simremad
Suveræn simremad

I deres nye bog har Tina og Sonja koncentreret sig om mad, der kan tilberedes i én gryde eller én bradepande i ovnen ...

Læs mere
Geven, kammerjunken og den dragende citronmåne

'Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne' er den skønne titel på endnu en smuk livsstilsbog fra Sif Orellana, succesforfatteren bag bestsellerne 'Krudtugler & kanelsnegle' og 'Rollinger & roulader'.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

anmeldelseEn ny bog om lasagne giver spændende inspiration til den gamle italienske ret, men der skal lige spises salat til !

Læs mere
Mellemøstlige køkkener på nørrebro
Mellemøstlige køkkener på nørrebro

Med ”Mellemøstlige køkkener på Nørrebro” kommer 1001 nats eventyr meget tættere på og bliver for en stund lidt mere levendegjort i mit lille hjem, skriver vores anmelder begejstret ...

Læs mere
Vidunderlig vegetar
Vidunderlig vegetar

"Her er et vidnesbyrd om, hvor elegant og pikant det vegetariske køkken kan præstere med forholdsvis enkle råvarer.", skriver vores anmelder om Susanne Engelstoft Rasmussens nye bog ...

Læs mere
Det skandinaviske køkken
Det skandinaviske køkken

Årets gang og de lækre madretter er på smukkeste vis illustreret af fotograf Lars Ranek, hvis stemningsfulde billeder gør denne bog til en nydelse for både øjet og ganen ...

Læs mere
Tøsekogeboge party edition
Tøsekogeboge party edition

”Tøsekogebogen – partyedition” er en frisk og fræk kogebog, med mange gode bud på en festlig aften ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^