Kategori: Kogebøger

Danmarks første seriøse køkkenordbog

Danmarks første seriøse køkkenordbog 

Her er hjælp at hente når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk !

Red. Casper H. Langhoff og Claus Hovelt
Omfang: 270 sider
Forlag: Rosnkilde og Bahnhof



Når verden bliver mindre, får afstande også mindre betydning. Danskerne efterspørger nye opskrifter og råvarer udefra, og vores egne nordiske madtraditioner og råvarer markedsføres og anvendes i resten af verden.

Men at tale om mad og drikke på tværs af sprogene er ikke let. Langt de fleste har brug for en håndsrækning. Hvad enten man som professionel aktør i fødevarebranchen skal håndtere kommunikationen med turister og kunder, eller når man står hjemme i køkkenet med en ny spændende kogebog på engelsk.

Denne "dansk – engelsk/engelsk – dansk" køkkenordbog rummer mere end 8.500 opslagsord inden for alle kategorier af råvarer og drikkevarer, køkken-, bar- og restaurant-udstyr, tilberedningsmetoder samt mål og vægt.

Her er hjælp at hente ...

- når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk!
- når gæsterne i restauranten taler engelsk.
- når menukort, hjemmesider osv. skal oversættes til engelsk.
- når du handler med udlandet.
- når du skal oversætte gastronomiske tekster.
- når du som elev eller studerende skal forstå engelsksprogede kilder.
Bestil online

Hold maven flad
Hold maven flad

Næsten 20.000 kvinder har taget bogen SPIS MAVEN FLAD til sig med begejstring. Forfatterne følger nu bogen op med ”HOLD MAVEN FLAD - Spis bare videre ! ”, der er fyldt med inspiration, tips og gode råd til at holde fast i de gode vaner ...

Læs mere
Meyers bageri
Meyers bageri

Siden udgivelsen i 2009 har Meyers bageri ligget i toppen af de danske bestsellerlister ...

Læs mere
Økologiske fodspor på køkkenbordet
Økologiske fodspor på køkkenbordet

Lise Faurschou Hastrup evner på fornemmeste vis, at gøre det enkelt og ligetil at leve og agere grønt, etisk og oven i købet lækkert ...

Læs mere
Suveræn simremad
Suveræn simremad

I deres nye bog har Tina og Sonja koncentreret sig om mad, der kan tilberedes i én gryde eller én bradepande i ovnen ...

Læs mere
Geven, kammerjunken og den dragende citronmåne

'Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne' er den skønne titel på endnu en smuk livsstilsbog fra Sif Orellana, succesforfatteren bag bestsellerne 'Krudtugler & kanelsnegle' og 'Rollinger & roulader'.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

anmeldelseEn ny bog om lasagne giver spændende inspiration til den gamle italienske ret, men der skal lige spises salat til !

Læs mere
Mellemøstlige køkkener på nørrebro
Mellemøstlige køkkener på nørrebro

Med ”Mellemøstlige køkkener på Nørrebro” kommer 1001 nats eventyr meget tættere på og bliver for en stund lidt mere levendegjort i mit lille hjem, skriver vores anmelder begejstret ...

Læs mere
Vidunderlig vegetar
Vidunderlig vegetar

"Her er et vidnesbyrd om, hvor elegant og pikant det vegetariske køkken kan præstere med forholdsvis enkle råvarer.", skriver vores anmelder om Susanne Engelstoft Rasmussens nye bog ...

Læs mere
Det skandinaviske køkken
Det skandinaviske køkken

Årets gang og de lækre madretter er på smukkeste vis illustreret af fotograf Lars Ranek, hvis stemningsfulde billeder gør denne bog til en nydelse for både øjet og ganen ...

Læs mere
Tøsekogeboge party edition
Tøsekogeboge party edition

”Tøsekogebogen – partyedition” er en frisk og fræk kogebog, med mange gode bud på en festlig aften ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^