Kategori: Kogebøger

Grønne proteiner

Grønne proteiner 

Spis skøn mad - styrk sundheden og miljøet ...

Forfatter: Lisbeth Tordendahl
Omfang: 192 sider
Forlag: Politikens Forlag



Grønne Proteiner præsenterer dig for sundhed og nydelse i et mangfoldigt sammenkog af fristende opskrifter og lækkert tilbehør. Maden er nem at tilberede og smager herligt samtidigt med at den er nærende, fiberrig og med til at stabilisere blodsukkeret og forebygge livsstilssygdomme.
For med Grønne proteiner kan man spise sig sund og inspireres til at tilføre dagligdagen en grøn profil med proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh.

Grønne Proteiner er desuden en inspirerende og oplysende guide, hvor du finder en guldgrube af nyttige ernæringsfakta, tips om råvarer og praktiske råd, der gør en sund hverdag nemmere.

Råvarerne anvendes i lækre supper, varme retter, salater og kolde retter samt i postejer, pateer, pirogger og tærter. Kort sagt er der tale om sund mæthed med de vigtige uundværlige proteiner, som ikke er kød – eller kur-mad, men bæredygtig familievenlig mad med en venlig tanke rettet mod CO2 sænkning.

Samtidig kan bogen bruges som hjælp til at få integreret de sunde vaner i et mere langtidsholdbart og moderne hverdagskøkken, så familien ikke blot nøjes med en ugentlig kød-fri dag.
Bestil online

Krydderier

Tag på rejse i krydderiernes velsmagende verden med den franske journalist og madanmelder, Blandine Vié . Bliv introduceret til glæden ved at opdage deres duft, deres smag, og fornem begejstringen det volder. Lad dig trække gennem siderne i dette eventyrlige univers med varme farver, foranderlig og…

Læs mere
Knæk sukkertrangen
Knæk sukkertrangen

Hvorfor er det sådan en god ide at give sukkeret pedalen? Og skal det nødvendigvis forstå sådan, at man aldrig mere skal spise sukker?

Læs mere
Køkkenklassikere: God mad til alle tider
Køkkenklassikere: God mad til alle tider

Nostalgisk rejse til bedstemors kvalitetskøkken !

Læs mere
Køkkenkræs og kloge kalorier
Køkkenkræs og kloge kalorier

Kogebog med god køkkenøkonomi ! Spis bedre samtidig med, at du sparer penge. Det er det enkle grundprincip bag denne bog fra Birgitte Escherich …

Læs mere
Verdensmad
Verdensmad

Kulinarisk rundrejse i topklasse !

Læs mere
Mormors mad
Mormors mad

Munter madamme i DRs allerbedste madkøkken ! ...

Læs mere
Slip sukkervanen
Slip sukkervanen

- find balancen og få øget velvære !

Denne bog er til dig, der gerne vil udskifte dine sukkervaner med sunde, stabile kostvaner, der giver dig energi og holder dig slank og sund ...

Læs mere
Gode gedigne grønne godter
Gode gedigne grønne godter

Mere vegetar light: Flere fedtfattige vegetaropskrifter ...

Læs mere
Vegetariske perler
Vegetariske perler

Bliv inspireret af Ester Andersens livslange erfaring i vegetarisk madlavning ...

Læs mere
Skaldyr
Skaldyr

Nemme retter med rejer, muslinger, østers, hummere, jomfruhummere, krebs og krabber af Katrine Klinken ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^