Kategori: Kogebøger

Vegetariske perler

Vegetariske perler 

Bliv inspireret af Ester Andersens livslange erfaring i vegetarisk madlavning ...

Titel: Vegetariske perler året rundt - Livgivende mad med omtanke
Forfatter: Ester Andersen


Med Vegetariske perler året rundt - livgivende mad med omtanke har du en ganske særlig vegetarkogebog, som bygger på en vegetarisk tradition med særlig fokus på ingrediensernes sammensætning og tilberedning. Bogen er skrevet af den 84-årige Ester Andersen og bygger på hendes 65 års erfaring som vegetar.

Med bogen kan du gå på opdagelse i en komplet opskriftsamling fra det sunde, grønne køkken. Opskrifterne bygger på den danske madtradition og på brugen af gode og traditionelle råvarer. Lær hvordan du opbygger et fuldt vegetarisk måltid, med både råkost og hovedret, næringsrige retter som gør mæt og tilfreds til både hverdag og fest, og lær hvordan du sammensætter og tilbereder det vegetariske måltid så du undgår ubehag i maven - hvilket ellers kan afholde en del fra at gå i gang med det vegetariske køkken ...

I et interview til Fyens Stiftstidende, fortæller forfatteren om hendes egen motivation for, at hun i sin tid valgte at leve som vegetar. Her fortæller hun, at hun som 19-årig var overvægtig og led af ledegigt.
”Min moster foreslog, at jeg blev vegetar.” fortæller forfatteren i interviewet. ”Jeg gjorde som hun sagde og det hjælp. Jeg tabte de overflødige kilo og gigten forsvandt. Siden har jeg levet som vegetar.”

I bogen videregiver hun, sammen med opskrifterne, sine ideer og tanker om hvordan man, gennem at spise og leve grønt, øger livskvaliteten – og hun samler generationers råd om madens helbredende værdi, som kilde til glæde og sundhed.

Bestil online

Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Spis ris til - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad, af Nina Minh Gram Nquyen

Bogen 'Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' af Nina Minh inviterer læseren ind i hjertet af det vietnamesiske køkken, hvor maden ikke bare nærer kroppen, men også sjælen. 'Co m gia dinh', som betyder 'ris for hele familien' på vietnamesisk, er fundamentet for denne samling af…

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^