Kategori: Kogebøger

Mine bedste ingredienser

Mine bedste ingredienser 

Skye Gyngell´s skønne inspirationsbog med mere end 100 alsidige og let tilgængelige opskrifter ...

Titel: Mine bedste ingredienser
Forfatter: Skye Gyngell
Sideantal: 256
Forlag: MM Forlag
Udgivet: 29-05-2009




"Gyngell synger råvarerne og måltiderne glade og smagfulde, imens hun danser igennem madlavningen med en feagtig tilgang." Søren Ejlersen, Aarstiderne ...

I bogen kombinerer Skye Gyngell sine stjerneingredienser med et bredt udvalg af andre fristende madvarer og byder læseren på flere end 100 alsidige, let tilgængelige opskrifter. Hun giver også nyttig og overraskende information om udvælgelse og anvendelse af sine favoritingredienser, som f.eks. usædvanlige blandinger af bladgrønt, tomater og æbler, forskellige typer olivenolie osv. En skøn inspirationsbog i naturlig fortsættelse af Skyes første bog, "Et år i mit køkken".

Om forfatteren
Australskfødte Skye Gyngell er en nyskabende kok og internationalt anerkendt madskribent. Hun har regeret i Sydney, Paris og London, hvor hun har talrige berømtheder som kunder. Hende seneste job er som køkkenchef ved Petersham Nurseries Cafe, som meget hurtigt har fået ry for fremragende mad i enestående omgivelser.

Bestil online

Allergikogebogen
Allergikogebogen

Selv om man er allergisk over for bestemte fødevarer, betyder det ikke, at man skal spise kedelig, ensformig mad. Lækker mad som alle kan tåle ...

Læs mere
Lene Hanssons juicer og smoothies
Lene Hanssons juicer og smoothies

– og andre sunde drikke. Over 70 nemme opskrifter på smoothies, juicer og andre sunde helsedrikke ...

Læs mere
Aarstidernes livretter
Aarstidernes livretter

En sand guldgrube af vejledninger i og inspiration til, hvordan du bedst udnytter årstidens skatkammer ...

Læs mere
Supper - til frokost, middag og dessert
Supper - til frokost, middag og dessert

Det er nemt at lave suppe. Alt, hvad du behøver, er gode råvarer, en gryde, en blender og en bunke inspirerende opskrifter. Find inspirationen og få en lang række opskrifter i Lene Hanssons nye bog om supper...

Læs mere
Kost mod kræft
Kost mod kræft

- fødevarer der forebygger. En bog, der i et jordnært sprog forklarer sin læser, hvad kræft er, hvilke fødevarer, der forebygger mod sygdommen, og hvordan de bør tilberedes. ...

Læs mere
Smagen af danmark
Smagen af danmark

I sin nye kogebog, baseret på en gastronomisk opdagelsesrejse i Danmark, giver Claus Meyer sit personlige bud på et moderne nordisk køkken ...

Læs mere
Lene Hanssons salater
Lene Hanssons salater

Fyldige salater er ikke nogen nyhed i sig selv, men de fleste af os er stadig ret dårlige til at bruge salater som hovedmåltid...

Læs mere
Den skaldede kok - gril med gnist og glød
Den skaldede kok - gril med gnist og glød

"jeg ELSKER at grille. Grill er for mig hygge. Det er noget, man kan være sammen om. Man kan lave mad i nærheden af dem, man skal tilbringe sin aften med, og så er det "back to nature" ...

Læs mere
Smørrebrød
Smørrebrød

Vi anbefaler ! Smørrebrød er dansk madtradition i sin reneste form men en tradition, der trænger til at fornyes.

Det klarer Katrine Klinken med sin nye bog "Smørrebrød" på fineste vis ...

Læs mere
Køkkenfryd
Køkkenfryd

Den ansete madskribent Christa Alstrup har lavet denne meget personlige kogebog, der indeholder over 100 lækre og innovative opskrifter. Bogen er inddelt efter de fire årstider og tager udgangspunkt i sæsonens friske råvarer ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^