Kategori: Kogebøger

Mine bedste ingredienser

Mine bedste ingredienser 

Skye Gyngell´s skønne inspirationsbog med mere end 100 alsidige og let tilgængelige opskrifter ...

Titel: Mine bedste ingredienser
Forfatter: Skye Gyngell
Sideantal: 256
Forlag: MM Forlag
Udgivet: 29-05-2009




"Gyngell synger råvarerne og måltiderne glade og smagfulde, imens hun danser igennem madlavningen med en feagtig tilgang." Søren Ejlersen, Aarstiderne ...

I bogen kombinerer Skye Gyngell sine stjerneingredienser med et bredt udvalg af andre fristende madvarer og byder læseren på flere end 100 alsidige, let tilgængelige opskrifter. Hun giver også nyttig og overraskende information om udvælgelse og anvendelse af sine favoritingredienser, som f.eks. usædvanlige blandinger af bladgrønt, tomater og æbler, forskellige typer olivenolie osv. En skøn inspirationsbog i naturlig fortsættelse af Skyes første bog, "Et år i mit køkken".

Om forfatteren
Australskfødte Skye Gyngell er en nyskabende kok og internationalt anerkendt madskribent. Hun har regeret i Sydney, Paris og London, hvor hun har talrige berømtheder som kunder. Hende seneste job er som køkkenchef ved Petersham Nurseries Cafe, som meget hurtigt har fået ry for fremragende mad i enestående omgivelser.

Bestil online

Rosas spanske køkken
Rosas spanske køkken

En personlig kogebog, fuld af anekdoter fra Rosas barndom og ungdom i Catalonien og med fortællinger om madens og råvarernes historie og traditioner ...

Læs mere
Japansk mad
Japansk mad

Det japanske køkken er det hurtigst voksende køkken i Vesten - ikke mindst sushi er populært. Men det japanske køkken er meget mere end sushi ...

Læs mere
Velværekuren
Velværekuren

En personlig guide til total velvære. Med mere end 100 lækre og nemme opskrifter og kostplaner for de første 12 uger, indeholder denne bog alt, hvad du behøver for at komme i gang med Velværekuren ...

Læs mere
Masser af kager
Masser af kager

Så er der kager til enhver ! Fristende opskrifter på små skønne kager til enhver lejlighed ...

Læs mere
Janes køkken
Janes køkken

******Jane Åmund har samlet opskrifter fra familie, venner og bekendte, og fortæller samtidig småhistorier og anekdoter om de personer, som i første omgang har lavet maden ...

Læs mere
Suveræne succeser
Suveræne succeser

Med "Suveræne succeser" har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz plukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret med en samling spritnye opskrifter. Her får du opskriften på Andebryst i orangelage, lige til at printe ud...

Læs mere
Det gode brød
Det gode brød

"En meget spændende og anderledes bagebog", skriver vores boganmelder...

Læs mere
Franske cremedesserter
Franske cremedesserter

*****Hvis det risler ned ad ryggen af fryd, når du hører knækket af det stive sukkerlag på en créme brûlée, så er her løsningen ...

Læs mere
Franske oste
Franske oste

Er du en af dem, der fryder sig ved synet af et ostebord? Så er dette lige bogen for dig !

Læs mere
Lidt lækkert
Lidt lækkert

Tapas, antipasti, sushi og mezze. Glem den formelle treretters middag - tag et afslappet festmåltid af små lækkerier. Uformelt og afslappet - perfekt til gæster ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^