Kategori: Kogebøger

Køkkentid

Køkkentid 

Nem mad - ugen ud ...

Forfatter: Carsten Kyster
Forlag: Politikens Forlag



Den kendte kok og madskribent Carsten Kyster, der har rejst og arbejdet i bl.a. England, Australien og Asien og er kendt for sine altid nemme opskrifter, giver i sin nye bog inspiration til, hvordan man kan forny sit madrepertoire derhjemme.
KØKKENTID er Carsten Kysters bud på god mad, som man kan lave af få ingredienser og på ingen tid.

Bogen indeholder lækre snacks og forretter, hovedretter, salater og tilbehør samt ideer til friske desserter og drikke. At alle de indbydende opskrifter er helt enkle at gå til, er blot et plus.
Kysters køkken er kreativt og varieret. Det er god dansk mad mikset med retter med inspiration fra især Middelhavet og Asien – altid med de gode råvarer i centrum.

Opskrifter fra bogen:
· Auberginesuppe med kikærter
· Makiruller med forskelligt fyld
· Torsk med stegt hyben og spidskål
· Fasan bagt med parmaskinke
· Hyldeblomster i svøb
· Karamelguf med chokolade
· Granatæbletoddy

Bestil online

Danmarks første seriøse køkkenordbog
Danmarks første seriøse køkkenordbog

Her er hjælp at hente når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk !

Læs mere
Wagamama kogebog
Wagamama kogebog

192 sider spækket med sundhed, livsglæde og god og enkel gastronomi ...

Læs mere
Ølguide
Ølguide

Bliv klogere på øllets historie og lær, hvordan man finder frem til den rigtige øltype til enhver lejlighed og ethvert måltid ...

Læs mere
Dansk mad derhjemme
Dansk mad derhjemme

Dansk mad derhjemme er spækket med 129 lækre opskrifter på forretter, hovedretter, desserter, bagværk og andre lækkerier - alle inddelt efter årstidens skatkammer ...

Læs mere
Street food
Street food

Gademad fra hele verden. Gadens mad er fristende, eksotisk og frem for alt lækker ...

Læs mere
Vores indiske køkken
Vores indiske køkken

Spis indisk på danske.

Læs mere
På den nemme måde
På den nemme måde

Tre kogebøger med enkle og lettilgængelige opskrifter til madelskere på alle niveauer ...

Læs mere
God fisk let at lave
God fisk let at lave

God fisk let at lave er en helt ny grundkogebog i samme let tilgængelige stil som bestselleren God mad let at lave ...

Læs mere
Japanske kvinder er unge og slanke så længe de lever
Japanske kvinder er unge og slanke så længe de lever

Japanere ser både yngre og sundere ud end de fleste andre folkeslag. En af forklaringerne ligger i kosten, der består af fisk, tang, soja, magert kød, grøntsager og ris. Det er optimal ernæring, hvor kroppen får præcis det, den skal bruge for at holde sig sund og velfungerende.

Læs mere
Mad uden mor
Mad uden mor

En moderne kogebog til teenagere, der vil selv ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^