Kategori: Kogebøger

Køkkentid

Køkkentid 

Nem mad - ugen ud ...

Forfatter: Carsten Kyster
Forlag: Politikens Forlag



Den kendte kok og madskribent Carsten Kyster, der har rejst og arbejdet i bl.a. England, Australien og Asien og er kendt for sine altid nemme opskrifter, giver i sin nye bog inspiration til, hvordan man kan forny sit madrepertoire derhjemme.
KØKKENTID er Carsten Kysters bud på god mad, som man kan lave af få ingredienser og på ingen tid.

Bogen indeholder lækre snacks og forretter, hovedretter, salater og tilbehør samt ideer til friske desserter og drikke. At alle de indbydende opskrifter er helt enkle at gå til, er blot et plus.
Kysters køkken er kreativt og varieret. Det er god dansk mad mikset med retter med inspiration fra især Middelhavet og Asien – altid med de gode råvarer i centrum.

Opskrifter fra bogen:
· Auberginesuppe med kikærter
· Makiruller med forskelligt fyld
· Torsk med stegt hyben og spidskål
· Fasan bagt med parmaskinke
· Hyldeblomster i svøb
· Karamelguf med chokolade
· Granatæbletoddy

Bestil online

Allergikogebogen
Allergikogebogen

Selv om man er allergisk over for bestemte fødevarer, betyder det ikke, at man skal spise kedelig, ensformig mad. Lækker mad som alle kan tåle ...

Læs mere
Lene Hanssons juicer og smoothies
Lene Hanssons juicer og smoothies

– og andre sunde drikke. Over 70 nemme opskrifter på smoothies, juicer og andre sunde helsedrikke ...

Læs mere
Aarstidernes livretter
Aarstidernes livretter

En sand guldgrube af vejledninger i og inspiration til, hvordan du bedst udnytter årstidens skatkammer ...

Læs mere
Supper - til frokost, middag og dessert
Supper - til frokost, middag og dessert

Det er nemt at lave suppe. Alt, hvad du behøver, er gode råvarer, en gryde, en blender og en bunke inspirerende opskrifter. Find inspirationen og få en lang række opskrifter i Lene Hanssons nye bog om supper...

Læs mere
Kost mod kræft
Kost mod kræft

- fødevarer der forebygger. En bog, der i et jordnært sprog forklarer sin læser, hvad kræft er, hvilke fødevarer, der forebygger mod sygdommen, og hvordan de bør tilberedes. ...

Læs mere
Smagen af danmark
Smagen af danmark

I sin nye kogebog, baseret på en gastronomisk opdagelsesrejse i Danmark, giver Claus Meyer sit personlige bud på et moderne nordisk køkken ...

Læs mere
Lene Hanssons salater
Lene Hanssons salater

Fyldige salater er ikke nogen nyhed i sig selv, men de fleste af os er stadig ret dårlige til at bruge salater som hovedmåltid...

Læs mere
Den skaldede kok - gril med gnist og glød
Den skaldede kok - gril med gnist og glød

"jeg ELSKER at grille. Grill er for mig hygge. Det er noget, man kan være sammen om. Man kan lave mad i nærheden af dem, man skal tilbringe sin aften med, og så er det "back to nature" ...

Læs mere
Smørrebrød
Smørrebrød

Vi anbefaler ! Smørrebrød er dansk madtradition i sin reneste form men en tradition, der trænger til at fornyes.

Det klarer Katrine Klinken med sin nye bog "Smørrebrød" på fineste vis ...

Læs mere
Køkkenfryd
Køkkenfryd

Den ansete madskribent Christa Alstrup har lavet denne meget personlige kogebog, der indeholder over 100 lækre og innovative opskrifter. Bogen er inddelt efter de fire årstider og tager udgangspunkt i sæsonens friske råvarer ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^