Kategori: Kogebøger

Aamans til frokost

Aamans til frokost 

Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat !
















Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat!

Forfatter: Adam Aamann
Omfang: 176 sider
Forlag: Politikens Forlag



Aamanns til frokost har udførlige anvisninger og opskrifter på, hvordan man modner og marinerer sild, sprænger et oksebryst, laver en lækker sylte, snører en god rullepølse og sylter bær og grøntsager som lækkert tilbehør. Adam Aamann-Christensen har støvet de gode gamle klassiske retter af og har redefineret dem på en meget indbydende og moderne måde. Alle råvarer udvælges med stor omtanke og samvittighed, og alt bliver tilberedt fra bunden.

Bogen er inddelt i kapitlerne: fisk, fugl, gris, okse/kalv, et lille tema om frikadeller, lam/ged, vildt, grønt, tilbehør & syltevarer og bagværk & desserter. Der er tillige forslag til, hvilke retter der egner sig til de forskellige sæsoner og højtider. Adam Aamann-Christensen har med andre ord udvalgt alt, hvad der hører sig til på det gode frokostbord.

Om forfatteren:
Adam Aamann-Christensen slog dørene op til sin restaurant Aamanns i 2006, og han er blevet rost til skyerne af anmeldere fra både ind- og udland. I 2007 modtog Adam Aamann-Christensen ”Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom” for sin fremragende indsats for at gøre smørrebrødet til et gastronomisk håndværk. Samme år vandt han prisen for ”Bedste Smørrebrød” ved den årlige konkurrence i forbindelse med ”Gastronomiske Dage” i Tivoli. I 2008 blev Aamanns kåret som ”Årets Frokostrestaurant” i Gudme Raaschou Spiseguide. I april 2009 åbner han ny restaurant, AAMANNs Etablissement, dør om dør med Aamanns på Østerbro i København.
Bestil online

Den økologiske bager
Den økologiske bager

Den dygtige bager Nicolai Halken Skytte har i samarbejde med emmerys samlet en lang række fantastiske opskrifter på appetitvækkende økologiske gourmetbrød- og kager ..

Læs mere
Lav mad med lakrids
Lav mad med lakrids

Nyd smagen af lakrids i forretter, hovedretter og desserter med Claus Holm ...

Læs mere
Vild med chokolade
Vild med chokolade

100 helt uimodståelige chokolade-opskrifter på kager, desserter, konfekt, trøfler, is og varme drikke. Sikke en fornøjelse !

Læs mere
Bær
Bær

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad
Ny Nordisk Hverdagsmad

Plusbog til fordelspris KUN kr. 9 ! Arne Astrup og Claus Meyers vidunderlige kogebog til de mange, som gerne lave mad af typiske nordiske råvarer ...

Læs mere
Vild med is & desserter
Vild med is & desserter

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Salater fra The Food Club
Salater fra The Food Club

Mere end 80 enkle, farverige og sunde salater - lige til at stille på middagsbordet året rundt ...

Læs mere
Kagetid
Kagetid

En let tilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere - også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, hvad man har brug for, er lysten til at bage ...

Læs mere
Løgismose sommer
Løgismose sommer

Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne ...

Læs mere
Verdens bedste amerikanske kogebog
Verdens bedste amerikanske kogebog

Er du til amerikansk mad, så MÅ du eje "Newyorker by heart" som netop er blevet premieret som ikke mindre end "Verdens bedste amerikanske kogebog" ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris (2013) ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^