Kategori: Kogebøger

Aamans til frokost

Aamans til frokost 

Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat !
















Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat!

Forfatter: Adam Aamann
Omfang: 176 sider
Forlag: Politikens Forlag



Aamanns til frokost har udførlige anvisninger og opskrifter på, hvordan man modner og marinerer sild, sprænger et oksebryst, laver en lækker sylte, snører en god rullepølse og sylter bær og grøntsager som lækkert tilbehør. Adam Aamann-Christensen har støvet de gode gamle klassiske retter af og har redefineret dem på en meget indbydende og moderne måde. Alle råvarer udvælges med stor omtanke og samvittighed, og alt bliver tilberedt fra bunden.

Bogen er inddelt i kapitlerne: fisk, fugl, gris, okse/kalv, et lille tema om frikadeller, lam/ged, vildt, grønt, tilbehør & syltevarer og bagværk & desserter. Der er tillige forslag til, hvilke retter der egner sig til de forskellige sæsoner og højtider. Adam Aamann-Christensen har med andre ord udvalgt alt, hvad der hører sig til på det gode frokostbord.

Om forfatteren:
Adam Aamann-Christensen slog dørene op til sin restaurant Aamanns i 2006, og han er blevet rost til skyerne af anmeldere fra både ind- og udland. I 2007 modtog Adam Aamann-Christensen ”Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom” for sin fremragende indsats for at gøre smørrebrødet til et gastronomisk håndværk. Samme år vandt han prisen for ”Bedste Smørrebrød” ved den årlige konkurrence i forbindelse med ”Gastronomiske Dage” i Tivoli. I 2008 blev Aamanns kåret som ”Årets Frokostrestaurant” i Gudme Raaschou Spiseguide. I april 2009 åbner han ny restaurant, AAMANNs Etablissement, dør om dør med Aamanns på Østerbro i København.
Bestil online

Stenalderkost
Stenalderkost

I sin bog fortæller gourmet-kokken Thomas Rode Andersen om sin kostomlægning, hvor han har kvittet pasta, ris, hvede og sukker og nu lever af palæo-kost.

Læs mere
Få styr på dit blodsukker - og tab dig!
Få styr på dit blodsukker - og tab dig!

Men i stedet for at stresse ned til træningscentret i starten af januar, så hyg dig med at lave lækre sunde snacks. Ny kogebog viser vejen ...

Læs mere
Suveræne salater - Året rundt
Suveræne salater - Året rundt

Nu er Tina Scheftelowitz tilbage med en ny salatbog, hvor hun kommer med sit bud på 90 nye suveræne salater og andre kolde og varme grøntsagsløsninger til middagsbordet ...

Læs mere
Lille køkken i Paris
Lille køkken i Paris

Tag med på et spændende og velsmagende fransk eventyr. Velkommen til Rachel Khoo´s "Lille køkken i Paris" ...

Læs mere
Claus Meyer - Chokolade
Claus Meyer - Chokolade

Her er Claus Meyers vidunderlige grundbog om chokolade med 100 mundvandsdrivende opskrifter ...

Læs mere
Kend din vin kvinde
Kend din vin kvinde

Dejlig uhøjtidelig bog om vin til kvinder – skrevet af kvinder. Kort og koncist bliver du taget i hånden og guidet rundt på en ganske fin og enkel måde ...

Læs mere
THAItapas
Thaitapas

Skønne retter som kan spises med fingrene, med en gaffel eller en ske 
– små lækre hapser, man næsten ikke kan få nok af ...

Læs mere
Hedeturen går til køkkenet
Hedeturen går til køkkenet

En bog fyldt med lækre og indbydende opskrifter med ingredienser, der med dokumenteret effekt kan reducere de klassiske symptomer og gener forbundet med overgangsalderen.

Læs mere
Newyorkerbyheart
Newyorkerbyheart

Da Birthe Lynggaard startede sin madblog newyorkerbyheart i 2006, havde hun på ingen måde kunnet forudse, hvor populær hendes blog ville blive. Nu kommer hendes bog !

Læs mere
Vinter
Vinter

I deres nye smukke og inspirerende kogebog præsenterer fødevarehuset Løgismose 80 opskrifter, som er enkle at gå til og tilberedt på de råvarer, som er tilgængelige i vintersæsonen ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^