Kategori: Kogebøger

Aamans til frokost

Aamans til frokost 

Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat !
















Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat!

Forfatter: Adam Aamann
Omfang: 176 sider
Forlag: Politikens Forlag



Aamanns til frokost har udførlige anvisninger og opskrifter på, hvordan man modner og marinerer sild, sprænger et oksebryst, laver en lækker sylte, snører en god rullepølse og sylter bær og grøntsager som lækkert tilbehør. Adam Aamann-Christensen har støvet de gode gamle klassiske retter af og har redefineret dem på en meget indbydende og moderne måde. Alle råvarer udvælges med stor omtanke og samvittighed, og alt bliver tilberedt fra bunden.

Bogen er inddelt i kapitlerne: fisk, fugl, gris, okse/kalv, et lille tema om frikadeller, lam/ged, vildt, grønt, tilbehør & syltevarer og bagværk & desserter. Der er tillige forslag til, hvilke retter der egner sig til de forskellige sæsoner og højtider. Adam Aamann-Christensen har med andre ord udvalgt alt, hvad der hører sig til på det gode frokostbord.

Om forfatteren:
Adam Aamann-Christensen slog dørene op til sin restaurant Aamanns i 2006, og han er blevet rost til skyerne af anmeldere fra både ind- og udland. I 2007 modtog Adam Aamann-Christensen ”Det Danske Gastronomiske Akademis Æresdiplom” for sin fremragende indsats for at gøre smørrebrødet til et gastronomisk håndværk. Samme år vandt han prisen for ”Bedste Smørrebrød” ved den årlige konkurrence i forbindelse med ”Gastronomiske Dage” i Tivoli. I 2008 blev Aamanns kåret som ”Årets Frokostrestaurant” i Gudme Raaschou Spiseguide. I april 2009 åbner han ny restaurant, AAMANNs Etablissement, dør om dør med Aamanns på Østerbro i København.
Bestil online

Lykken er chokolade
Lykken er chokolade

Skøn bog fra de to chocoholics Anne Moltke Hansen og Maja Ambeck Vase inspirerer med

Læs mere
Dåseskjul
Dåseskjul

En kogebog, der hylder dåsemaden? Ja, du læste rigtigt. Med bogen ”Dåseskjul” præsenterer Helle Brønnum Carlsen og hendes datter Louise Brønnum Bech den ene fine opskrift efter den anden på lækker, alsidig mad med fokus på konserverede madvarer ...

Læs mere
Helt igennem sund & frisk
Helt igennem sund & frisk

Nu genudgives Jane Juuls populære bog "Helt igennem sund & frisk - lækker mad uden gluten, mælk og sukker" baseret på body-sds teorier ...

Læs mere
42°Raw
42°Raw

I 42°Raw får du 150 af bedste opskrifter fra Jesper Rydahl og Caroline Fibæks hippe 42°Raw-cafeer ...

Læs mere
Vild med mad
Vild med mad

Kom med i Louisa Lorangs køkken og se, hvor let det er være at lave enkel og skøn mad fuld af smag...

Læs mere
Blomsterbergs skønne klassikere
Blomsterbergs skønne klassikere

Mette Blomsterbergs bagebog er fuld af hendes favoritopskrifter på kendte og elskede, traditionelle kager og desserter ...

Læs mere
Vild med is
Vild med is

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Brød med bid i
Brød med bid i

Med Richard Bertinets "Brød med bid i" får du trin for trin-vejledninge til, hvordan nemt du bager godt og sundt brød af forskellige slags mel ...

Læs mere
Hverdagsmad
Hverdagsmad

Giv hverdagen et løft og smag på verden med Cofoco og Torben Klitbo ...

Læs mere
Den glutenfri kogebog
Den glutenfri kogebog

Har du uforklarlige symptomer, lider du af dårlig fordøjelse, ledsmerter, hudproblemer, depression eller stofskifteproblemer? En glutenfri hverdag kan være vejen til færre gener, skriver forfatterne. hjælpe dig.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^