Sådan laver du den perfekte broccoli- og porretærte: En kombination af sprød tærtedej og friske grøntsager.

Broccoli- og porretærte er en skøn ret, der forener sprøde grøntsager med en cremet æggemasse. Den sprøde tærtedej giver en perfekt base for de friske ingredienser, og er helt ideel til frokostbordet.

Opskrift: Madtærte - vegetarret med bcroccoli og porre 

Broccoli- og porretærte er en nem og lækker opskrift, perfekt til både frokostbordet og som en let middag. Med en sprød tærtedej og et fyld af friske grøntsager, kombineret med æg og ost, kan du hurtigt få sat en den dejlige tærte på bordet. Følg vores enkle trin-for-trin guide:

Ingredienser til tærtedej:

  • 100 g. koldt smør 
  • 3 dl. mel
  • ½ tsk. salt
  • 2 spsk. mælk

Bag tærtebunden:

  1. Smuldr smørret i melet
  2. Tilsæt salt og mælk 
  3. Ælt til dejen
  4. Fordel dejen i springform
  5. Prik bunden med en gaffel 
  6. Forbag tærtebunden midt i ovnen i 15 min. ved 200°

Ingredienser til tærtefyld:

  • 200 g. broccoli
  • 1 stor porre
  • 1 løg
  • 3 æg
  • 2 dl surmælksprodukt 
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. sort peber
  • 100 g revet gratineringsost

Tilføj tærtefyld:

  1. Skær broccoli op i små buketter og kog 1 minut
  2. Si vandet fra
  3. Hak løg og porre og svits i lidt olie indtil de er blevet bløde
  4. Pisk æggene sammen og tilføj surmælksprodukt, salt og peber 
  5. Fordel broccoli, løg og porre på den forbagte bund
  6. Hæld æggemassen over og drys med ost 
  7. Bag tærten midt i ovnen i 30 min. ved 200°
Silkeblød dressing
Opskrifter & råvarer
Silkeblød dressing 

Fromage frais er et glimrende produkt til flere formål, og kan også anbefales til at lave dressing.

Læs mere
Ugens opskrift
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift  

Skinkesteg med bulgur-Otto og smørstegte porrer på salat.

Læs mere
Ugens opskrift fra kostkompagniet
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift fra kostkompagniet 

Smørstegt skrubbe, Toscanakål og majspandekager

4900 kJ/ 1166 kcal

Læs mere
Ugens opskrift fra kostkompagniet
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift fra kostkompagniet 

Makrel med Couscous i lun spinatsalat

4914 kJ/ 1170 kcal.

Læs mere
Ugens opskrift
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift 

fra KostkompagnietFiskefrikadeller med rødløgs- og æbleremoulade, nye kartofler og grillet aubergine.4695 kJ/ 1118 kcal.

Læs mere
Ugens opskrift
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift 

Fra KostkompagnietBraiserede svinekoteletter i sommerkål og kartofler med hvidløgssmør. - 4860 kJ/ 1157 kcal

Læs mere
Minipizza Margerita
Opskrifter & råvarer
Minipizza Margerita 

... steak i pesto og aspargessalatUgens opskrift fra Kostkompagniet4857 kJ/ 1156 kcal

Læs mere
Kokossuppe med fisk og nudler
Opskrifter & råvarer
Kokossuppe med fisk og nudler  

Ugens opskrift fra Kostkompagniet

4819 kJ/ 1147 kcal

Læs mere
And og fennikel
Opskrifter & råvarer
And og fennikel 

... stegt i honning med æble- gulerodssalat i rygeostcreme og hvedebrød4829 kJ / 1150 kcal

Læs mere
Ugens fra Kostkompagniet
Opskrifter & råvarer
Ugens fra Kostkompagniet 

Kalkunlår stegt med æbler og broccoli med dild- og agurkevinaigrette.2189 kJ/ 521 kcal -

Tilberedningstid: 75 min.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^