Chokolade-fondue med sprøde grissini

Chokolade-fondue med sprøde grissini  

Fra Claus Meyers nye, skønne bog Chokolade bringer vi opskriften på mørk chokolade-fondue med søde, sprøde grissini ...

Fra Claus Meyers skønne bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self>"Chokolade" bringer vi opskriften på mørk chokolade-fondue med søde, sprøde grissini.

CHOKOLADEFONDUE

4–6 personer

Ingredienser:
• 400 g mørk chokolade, mindst 60%
• 3½ dl piskefløde
• 4 hele nelliker
• 1 hel kanelstang
• ½ vaniljestang
• evt. 2 spsk. mørk rom

Tilbehør:
• Søde, sprøde grissini (<link https: www.kvindeguiden.dk _self> Opskrift >>)
• Frisk og syltet frugt

Sådan gør du:

• Hak chokoladen meget fint, og kom den i en skål.
• Kom fløde, nelliker, kanel og flækket, udskrabet vaniljestang og -korn i en lille gryde, og bring det i kog.
• Tag gryden af varmen, læg låg på, og lad fløden trække i 10 minutter, så den infuseres med de skønne krydderier.
• Fjern nelliker, kanel og vaniljestang.
• Sæt gryden over igen, og varm på ny fløden op til kogepunktet.
• Hæld den varme fløde over i den finthakkede chokolade lidt ad gangen.
• Rør imens med en gummidejskraber, og lad den varme fløde smelte chokoladen.
• Tilsæt evt. 2 spsk. rom, når chokoladeblandingen virker homogen.
• Varm forsigtigt chokoladefonduen op i en lille gryde, til den er godt varm. Hæld den straks over i en varm porcelænsskål, og hold den varm med et fyrfadslys under, hvis det er et rigtigt fonduesæt du har.

Silkeblød dressing
Opskrifter & råvarer
Silkeblød dressing 

Fromage frais er et glimrende produkt til flere formål, og kan også anbefales til at lave dressing.

Læs mere
Ugens opskrift
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift  

Skinkesteg med bulgur-Otto og smørstegte porrer på salat.

Læs mere
Ugens opskrift fra kostkompagniet
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift fra kostkompagniet 

Smørstegt skrubbe, Toscanakål og majspandekager

4900 kJ/ 1166 kcal

Læs mere
Ugens opskrift fra kostkompagniet
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift fra kostkompagniet 

Makrel med Couscous i lun spinatsalat

4914 kJ/ 1170 kcal.

Læs mere
Ugens opskrift
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift 

fra KostkompagnietFiskefrikadeller med rødløgs- og æbleremoulade, nye kartofler og grillet aubergine.4695 kJ/ 1118 kcal.

Læs mere
Ugens opskrift
Opskrifter & råvarer
Ugens opskrift 

Fra KostkompagnietBraiserede svinekoteletter i sommerkål og kartofler med hvidløgssmør. - 4860 kJ/ 1157 kcal

Læs mere
Minipizza Margerita
Opskrifter & råvarer
Minipizza Margerita 

... steak i pesto og aspargessalatUgens opskrift fra Kostkompagniet4857 kJ/ 1156 kcal

Læs mere
Kokossuppe med fisk og nudler
Opskrifter & råvarer
Kokossuppe med fisk og nudler  

Ugens opskrift fra Kostkompagniet

4819 kJ/ 1147 kcal

Læs mere
And og fennikel
Opskrifter & råvarer
And og fennikel 

... stegt i honning med æble- gulerodssalat i rygeostcreme og hvedebrød4829 kJ / 1150 kcal

Læs mere
Ugens fra Kostkompagniet
Opskrifter & råvarer
Ugens fra Kostkompagniet 

Kalkunlår stegt med æbler og broccoli med dild- og agurkevinaigrette.2189 kJ/ 521 kcal -

Tilberedningstid: 75 min.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^