Chokolade-fondue med sprøde grissini

Chokolade-fondue med sprøde grissini  

Fra Claus Meyers nye, skønne bog Chokolade bringer vi opskriften på mørk chokolade-fondue med søde, sprøde grissini ...

Fra Claus Meyers skønne bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self>"Chokolade" bringer vi opskriften på mørk chokolade-fondue med søde, sprøde grissini.

CHOKOLADEFONDUE

4–6 personer

Ingredienser:
• 400 g mørk chokolade, mindst 60%
• 3½ dl piskefløde
• 4 hele nelliker
• 1 hel kanelstang
• ½ vaniljestang
• evt. 2 spsk. mørk rom

Tilbehør:
• Søde, sprøde grissini (<link https: www.kvindeguiden.dk _self> Opskrift >>)
• Frisk og syltet frugt

Sådan gør du:

• Hak chokoladen meget fint, og kom den i en skål.
• Kom fløde, nelliker, kanel og flækket, udskrabet vaniljestang og -korn i en lille gryde, og bring det i kog.
• Tag gryden af varmen, læg låg på, og lad fløden trække i 10 minutter, så den infuseres med de skønne krydderier.
• Fjern nelliker, kanel og vaniljestang.
• Sæt gryden over igen, og varm på ny fløden op til kogepunktet.
• Hæld den varme fløde over i den finthakkede chokolade lidt ad gangen.
• Rør imens med en gummidejskraber, og lad den varme fløde smelte chokoladen.
• Tilsæt evt. 2 spsk. rom, når chokoladeblandingen virker homogen.
• Varm forsigtigt chokoladefonduen op i en lille gryde, til den er godt varm. Hæld den straks over i en varm porcelænsskål, og hold den varm med et fyrfadslys under, hvis det er et rigtigt fonduesæt du har.

Lamme hot pot
Opskrifter & råvarer
Lamme hot pot 

Smagsfuldt og magert lammekød i rødvin, krydret med kanel, spidskommen, saftige svesker og abrikoser. Her får du endnu en af Tina Scheftelowitz skønne opskrifter ...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
And a l’orange 

Uhmm, det dufter og smager af jul.. Ugens opskrift fra Kostkompagniet er and a l’orange med spidskål med sydesalt og smør ...

Læs mere
Koriandermarineret svinemørbrad
Opskrifter & råvarer
Koriandermarineret svinemørbrad 

- med ingefæræbler og bønner med peberfrugt

Læs mere
Hakkebøf med bløde løg
Opskrifter & råvarer
Hakkebøf med bløde løg 

- syltet agurk og kartoffelsalat. 4909 kJ/ 1168 kcal

Læs mere
Mørbradbøffer og courgettepandekager
Opskrifter & råvarer
Mørbradbøffer og courgettepandekager 

Mørbradbøffer med løg og porrer og courgettepandekager.

4850 kJ/1173 kcal. opskrift fra Kostkompagniet ...

Læs mere
Gulerodssuppe
Opskrifter & råvarer
Gulerodssuppe 

Gulerodssuppe med kyllingepastasalat4926 kJ/ 1173 kcal. ...

Læs mere
Kylling i karry
Opskrifter & råvarer
Kylling i karry 

... og bladbede med tomatrelish4872 kJ/ 1160 kcal. ...

Læs mere
Helstegt skrubbe
Opskrifter & råvarer
Helstegt skrubbe 

... med fennikel-kaperssaute og vildris.4705 kJ/ 1120 kcal.

Tilberedning: Ca. 40 min.

Læs mere
Krydrede hakkebøffer
Opskrifter & råvarer
Krydrede hakkebøffer 

... lun spinat med gedeost og kartofler med agurkevinaigrette.4812 kJ/ 1146 kcal

Tilberedning 35 min.

Læs mere
Oksekødsfarserede tomater
Opskrifter & råvarer
Oksekødsfarserede tomater 

Oksekødsfarserede tomater med krydrede courgetter på salatbund - 4875 kJ/ 1160 kcal.

opskrift fra Kostkompagniet

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^