Chokolade-fondue med sprøde grissini

Chokolade-fondue med sprøde grissini  

Fra Claus Meyers nye, skønne bog Chokolade bringer vi opskriften på mørk chokolade-fondue med søde, sprøde grissini ...

Fra Claus Meyers skønne bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self>"Chokolade" bringer vi opskriften på mørk chokolade-fondue med søde, sprøde grissini.

CHOKOLADEFONDUE

4–6 personer

Ingredienser:
• 400 g mørk chokolade, mindst 60%
• 3½ dl piskefløde
• 4 hele nelliker
• 1 hel kanelstang
• ½ vaniljestang
• evt. 2 spsk. mørk rom

Tilbehør:
• Søde, sprøde grissini (<link https: www.kvindeguiden.dk _self> Opskrift >>)
• Frisk og syltet frugt

Sådan gør du:

• Hak chokoladen meget fint, og kom den i en skål.
• Kom fløde, nelliker, kanel og flækket, udskrabet vaniljestang og -korn i en lille gryde, og bring det i kog.
• Tag gryden af varmen, læg låg på, og lad fløden trække i 10 minutter, så den infuseres med de skønne krydderier.
• Fjern nelliker, kanel og vaniljestang.
• Sæt gryden over igen, og varm på ny fløden op til kogepunktet.
• Hæld den varme fløde over i den finthakkede chokolade lidt ad gangen.
• Rør imens med en gummidejskraber, og lad den varme fløde smelte chokoladen.
• Tilsæt evt. 2 spsk. rom, når chokoladeblandingen virker homogen.
• Varm forsigtigt chokoladefonduen op i en lille gryde, til den er godt varm. Hæld den straks over i en varm porcelænsskål, og hold den varm med et fyrfadslys under, hvis det er et rigtigt fonduesæt du har.

Bulgur med tahin dressing
Opskrifter & råvarer
Bulgur med tahin dressing 

- og sprødt tyrkisk brød. En vidunderlig salat med et mellemøstligt strej ...

Læs mere
Kylling med krydderurter
Opskrifter & råvarer
Kylling med krydderurter  

Fra Sandra Puglieses bog "Kvinde, optimér din kost", bringer vi her opskriften på en skøn og hormonvenlig ret ...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Skotske ingefærscones 

Uhmmm, duften af ingefær. Nyd det fine krydderi i disse skotske ingefærscones.

Læs mere
Brunch på dåse
Opskrifter & råvarer
Brunch på dåse  

Fra bogen "Dåseskjul", bringer vi her opskrifter på en skøn og hurtig brunch - på dåse !

Læs mere
Anne Bechs Scruffins
Opskrifter & råvarer
Anne Bechs Scruffins 

Fra Anne Bechs populære bog "Fit på 100 dage" bringer vi her opskriften på rugbrødsboller med masser af smag, sundt fedt og kagefornemmelse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Dekadent chokoladekage - Green Kitchen Stories 

Hvis du er glad for vegetarretter, så kender du måske allerede David Frenkiel og Luise Vindahls blog, Green Kitchen Stories. Her inspirerer parret mennesker verden over til at lave lækre, sunde og grønne måltider. Og nu har de fyldt en kogebog på 250 sider med alverdens nye, skønne opskrifter på…

Læs mere
Amerikansk køkken
Opskrifter & råvarer
Amerikansk køkken 

Opskrifter på lækkerier fra det amerikanske køkken f.eks. mashed potatoes, blt-sandwich, bagels, popovers og pies ...

Læs mere
Hakkebøf med råstegte kartofler
Opskrifter & råvarer
Hakkebøf med råstegte kartofler 

Ugens opskrift er herlig enkel, fedtfattig - og smager skønt: Hakkebøf med råstegte kartofler, tomatsauce og salat ...

Læs mere
Søde, sprøde grissini
Opskrifter & råvarer
Søde, sprøde grissini 

Her får du opskriften på Claus Meyers sprøde, søde grissini ...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kernebrød 

Fra Jane Faerbers inspirerende bog 'LCHF – Spis dig mæt og glad' bringer vi her opskriften på det populære og super lækre kernebrød. Vil man spise efter LCHF-principperne skal man undgå kornprodukter, men brødet her kan være et fint overgangsbrød for dem, som har svært ved at slippe den sidste…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^