Kategori: Kogebøger

Vegetariske perler

Vegetariske perler 

Bliv inspireret af Ester Andersens livslange erfaring i vegetarisk madlavning ...

Titel: Vegetariske perler året rundt - Livgivende mad med omtanke
Forfatter: Ester Andersen


Med Vegetariske perler året rundt - livgivende mad med omtanke har du en ganske særlig vegetarkogebog, som bygger på en vegetarisk tradition med særlig fokus på ingrediensernes sammensætning og tilberedning. Bogen er skrevet af den 84-årige Ester Andersen og bygger på hendes 65 års erfaring som vegetar.

Med bogen kan du gå på opdagelse i en komplet opskriftsamling fra det sunde, grønne køkken. Opskrifterne bygger på den danske madtradition og på brugen af gode og traditionelle råvarer. Lær hvordan du opbygger et fuldt vegetarisk måltid, med både råkost og hovedret, næringsrige retter som gør mæt og tilfreds til både hverdag og fest, og lær hvordan du sammensætter og tilbereder det vegetariske måltid så du undgår ubehag i maven - hvilket ellers kan afholde en del fra at gå i gang med det vegetariske køkken ...

I et interview til Fyens Stiftstidende, fortæller forfatteren om hendes egen motivation for, at hun i sin tid valgte at leve som vegetar. Her fortæller hun, at hun som 19-årig var overvægtig og led af ledegigt.
”Min moster foreslog, at jeg blev vegetar.” fortæller forfatteren i interviewet. ”Jeg gjorde som hun sagde og det hjælp. Jeg tabte de overflødige kilo og gigten forsvandt. Siden har jeg levet som vegetar.”

I bogen videregiver hun, sammen med opskrifterne, sine ideer og tanker om hvordan man, gennem at spise og leve grønt, øger livskvaliteten – og hun samler generationers råd om madens helbredende værdi, som kilde til glæde og sundhed.

Bestil online

Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller…

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen

Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide.

Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om…

Læs mere
Holms Mad, af Claus Julius Holm

Med 'Holms mad' kommer den folkekære kok, Claus Holm, med sin måske mest personlige kogebog til dato. Her får fans ikke kun opskrifterne på al den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt, bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på…

Læs mere
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Læs mere
Rigtig god fordøjelse, af Mette W Ravn og Mette Borre

Når fordøjelsen ikke fungerer, kan det føre til mistrivsel og sygdomme. Mange af os spiser generelt for meget salt, sødt, fedt og blødt, og det kan ind i mellem sætte fordøjelsen, samtidig kan en uhensigtsmæssig kostsammensætning og livsstil betyde, at mængden og arten af de bakterier vi har i…

Læs mere
Plantemad af Mia Gardum

Har du lyst til mere grønt i din mad? Overvejer du måske at blive vegetar eller veganer? Måske bare nogle af ugens dage? Så er opskriftsamlingen 'Plantemad', der er skrevet af den passionerede blogger, grøntsagsentusiast og skribent, Mia Gardum, lige noget for dig!

Læs mere
Blomsterbergs Bedste, af Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle. Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Hun står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig stor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk…

Læs mere
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Læs mere
Den andalusiske drøm

I 'Den andalusiske drøm' kommer du med på en fantastisk rejse til Andalusien, hvor kogebogsforfatter og madskribent Tina Scheftelowitz udlever sine drømme med god mad og livsnyderi. Og der er mange dejlige historier, at fortælle, for Tina er nemlig flyttet med sin mand Lasse Theifoldt til…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^