Kategori: Kogebøger

Vegetariske perler

Vegetariske perler 

Bliv inspireret af Ester Andersens livslange erfaring i vegetarisk madlavning ...

Titel: Vegetariske perler året rundt - Livgivende mad med omtanke
Forfatter: Ester Andersen


Med Vegetariske perler året rundt - livgivende mad med omtanke har du en ganske særlig vegetarkogebog, som bygger på en vegetarisk tradition med særlig fokus på ingrediensernes sammensætning og tilberedning. Bogen er skrevet af den 84-årige Ester Andersen og bygger på hendes 65 års erfaring som vegetar.

Med bogen kan du gå på opdagelse i en komplet opskriftsamling fra det sunde, grønne køkken. Opskrifterne bygger på den danske madtradition og på brugen af gode og traditionelle råvarer. Lær hvordan du opbygger et fuldt vegetarisk måltid, med både råkost og hovedret, næringsrige retter som gør mæt og tilfreds til både hverdag og fest, og lær hvordan du sammensætter og tilbereder det vegetariske måltid så du undgår ubehag i maven - hvilket ellers kan afholde en del fra at gå i gang med det vegetariske køkken ...

I et interview til Fyens Stiftstidende, fortæller forfatteren om hendes egen motivation for, at hun i sin tid valgte at leve som vegetar. Her fortæller hun, at hun som 19-årig var overvægtig og led af ledegigt.
”Min moster foreslog, at jeg blev vegetar.” fortæller forfatteren i interviewet. ”Jeg gjorde som hun sagde og det hjælp. Jeg tabte de overflødige kilo og gigten forsvandt. Siden har jeg levet som vegetar.”

I bogen videregiver hun, sammen med opskrifterne, sine ideer og tanker om hvordan man, gennem at spise og leve grønt, øger livskvaliteten – og hun samler generationers råd om madens helbredende værdi, som kilde til glæde og sundhed.

Bestil online

Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der…

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller…

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske…

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin…

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen…

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^