Kategori: Kogebøger

Sæt forbrændingen i vejret

Sæt forbrændingen i vejret 

Forudbestil til særpris !

Forudbestil Martin Haugaard Zielkes nye kogebog med opskrifter der sætter forbrændingen i vejret, optimerer din evne til at holde vægten, øger dit stofskifte og giver dig mere energi …

Titel: Genialt køkken - Sæt forbrændingen i vejret


Vil du have dine smagsløg til at synge af fryd? Og kan du lide sunde råvarer i alle regnbuens farver? Med Genialt køkken af Martin Haugaard Zielke, får du opskrifter, der pirrer dine smagsløg og får din forbrænding helt i top, lige fra energigivende morgenmad, slankende hoved-retter, mættende mellemmåltider til sunde snacks og lækre kager – for slet ikke at tale om gourmetmad. Alt sammen komponeret med et formål for øje: at give dig et luksus-stofskifte og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!

Gå om bord i bogens 100 uimodståelige opskrifter og få et ´kokketip´ og et ´genialt tip´ til hver ret. Tip om alt lige fra at tilsætte anden frisk frugt eller fisk til indspark om de dejlige råvarer, og hvad netop de gør for dig i form af vitaminer og fibre, samt andre guldkorn om din forbrænding, sundhed og stofskifte.

Grundstenene i opskrifterne er gode råvarer, som du kan finde i det nærmeste supermarked. Tilsæt de rigtige ingredienser som fx kanel på morgenmaden, hvidløg og bønner i suppen, chili til kødretten eller sammensæt f.eks. magert kød med gode proteiner i salaten. Det vil sætte din forbrænding i vejret, optimere din evne til at holde vægten, bevare dine muskler og din knoglestyrke, øge dit stofskifte og give dig mere energi.

Martin Haugaard Zielke er uddannet kok fra Kong Hans Kælder og har firmaet Simply Cooking. Han er desuden forfatter til Powerfood, opskrifter til et sundere liv og fast leverandør til programmet Ha’ det godt på DR1.
Bestil online

Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der…

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller…

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske…

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin…

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen…

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^