Kategori: Kogebøger

Sæt forbrændingen i vejret

Sæt forbrændingen i vejret 

Forudbestil til særpris !

Forudbestil Martin Haugaard Zielkes nye kogebog med opskrifter der sætter forbrændingen i vejret, optimerer din evne til at holde vægten, øger dit stofskifte og giver dig mere energi …

Titel: Genialt køkken - Sæt forbrændingen i vejret


Vil du have dine smagsløg til at synge af fryd? Og kan du lide sunde råvarer i alle regnbuens farver? Med Genialt køkken af Martin Haugaard Zielke, får du opskrifter, der pirrer dine smagsløg og får din forbrænding helt i top, lige fra energigivende morgenmad, slankende hoved-retter, mættende mellemmåltider til sunde snacks og lækre kager – for slet ikke at tale om gourmetmad. Alt sammen komponeret med et formål for øje: at give dig et luksus-stofskifte og en smagsoplevelse ud over det sædvanlige!

Gå om bord i bogens 100 uimodståelige opskrifter og få et ´kokketip´ og et ´genialt tip´ til hver ret. Tip om alt lige fra at tilsætte anden frisk frugt eller fisk til indspark om de dejlige råvarer, og hvad netop de gør for dig i form af vitaminer og fibre, samt andre guldkorn om din forbrænding, sundhed og stofskifte.

Grundstenene i opskrifterne er gode råvarer, som du kan finde i det nærmeste supermarked. Tilsæt de rigtige ingredienser som fx kanel på morgenmaden, hvidløg og bønner i suppen, chili til kødretten eller sammensæt f.eks. magert kød med gode proteiner i salaten. Det vil sætte din forbrænding i vejret, optimere din evne til at holde vægten, bevare dine muskler og din knoglestyrke, øge dit stofskifte og give dig mere energi.

Martin Haugaard Zielke er uddannet kok fra Kong Hans Kælder og har firmaet Simply Cooking. Han er desuden forfatter til Powerfood, opskrifter til et sundere liv og fast leverandør til programmet Ha’ det godt på DR1.
Bestil online

Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god…

Læs mere
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Læs mere
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^