Kategori: Kogebøger

Ny Nordisk Hverdagsmad hædret

Ny Nordisk Hverdagsmad hædret 

Arne Astrup og Claus Meyers bestseller Ny Nordisk Hverdagsmad er udvalgt til en af de smukkeste bøger, der blev udgivet i 2011 ...

I marts måned modtog Arne Astrup og Claus Meyers madbog Ny Nordisk Hverdagsmad den internationale pris "Gormand Awards" for at være verdens bedste kogebog om skandinavisk mad. Nu har kogebogen endnu en gang modtaget hæder og er, med Christina Meyer Bengtssons layout, udvalgt til en af de smukkeste bøger, der blev udgivet i 2011 af "Komitéen for Årets Bedste Bogarbejde".
"Selv om noget er enkelt, kan det sagtens gøres ordentligt" skriver komitéen om Ny Nordisk Hverdagsmad og fortsætter; "Jordfarverne dominerer i denne handy kogebog og passer smukt til emnet. Alene omslagets smagfuldt opstillede tallerkner med aspargessuppe giver læseren lyst til at komme i gang".

En smuk bestseller
Der er noget der tyder på, at danskerne giver komitéen ret i de flotte ord, bogen er nemlig allerede solgt i næsten 50.000 eksemplarer.
"Vi er selvfølgelig enormt taknemmelig for, at Ny Nordisk Hverdagsmad tildeles denne positive opmærksomhed", siger professor Arne Astrup og fortsætter: "Det har været vigtigt for os at nå helt ind i de enkelte køkkener med denne bog. Og jeg synes, vi med nomineringen af Ny Nordisk Hverdagsmad som en af årets smukkeste bøger, har fået understreget, at bogen kan tilbyde noget særligt."
Bogen indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som egner sig godt til nordiske breddegrader. Det er mad med lidt mindre kød, lidt mere fuldkorn, mad fra havet, flere grove grøntsager og bær. Opskrifter som inspirerer til nordiske køkken i hverdagen.


Bestil online

Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der…

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller…

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske…

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin…

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen…

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^