Kategori: Kogebøger

Ny Nordisk Hverdagsmad hædret

Ny Nordisk Hverdagsmad hædret 

Arne Astrup og Claus Meyers bestseller Ny Nordisk Hverdagsmad er udvalgt til en af de smukkeste bøger, der blev udgivet i 2011 ...

I marts måned modtog Arne Astrup og Claus Meyers madbog Ny Nordisk Hverdagsmad den internationale pris "Gormand Awards" for at være verdens bedste kogebog om skandinavisk mad. Nu har kogebogen endnu en gang modtaget hæder og er, med Christina Meyer Bengtssons layout, udvalgt til en af de smukkeste bøger, der blev udgivet i 2011 af "Komitéen for Årets Bedste Bogarbejde".
"Selv om noget er enkelt, kan det sagtens gøres ordentligt" skriver komitéen om Ny Nordisk Hverdagsmad og fortsætter; "Jordfarverne dominerer i denne handy kogebog og passer smukt til emnet. Alene omslagets smagfuldt opstillede tallerkner med aspargessuppe giver læseren lyst til at komme i gang".

En smuk bestseller
Der er noget der tyder på, at danskerne giver komitéen ret i de flotte ord, bogen er nemlig allerede solgt i næsten 50.000 eksemplarer.
"Vi er selvfølgelig enormt taknemmelig for, at Ny Nordisk Hverdagsmad tildeles denne positive opmærksomhed", siger professor Arne Astrup og fortsætter: "Det har været vigtigt for os at nå helt ind i de enkelte køkkener med denne bog. Og jeg synes, vi med nomineringen af Ny Nordisk Hverdagsmad som en af årets smukkeste bøger, har fået understreget, at bogen kan tilbyde noget særligt."
Bogen indeholder 60 sunde og nemme opskrifter på moderne mad med de råvarer, som egner sig godt til nordiske breddegrader. Det er mad med lidt mindre kød, lidt mere fuldkorn, mad fra havet, flere grove grøntsager og bær. Opskrifter som inspirerer til nordiske køkken i hverdagen.


Bestil online

Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god…

Læs mere
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Læs mere
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^