Kategori: Kogebøger

Indisk mad

Indisk mad 

120 nemme og enkle opskrifter på fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er og bløde fladbrød ...

Titel: Indisk mad - helt enkelt
Forfatter: Das Sreedharan
Sideantal: 304
Forlag: Nyt Nordisk Forlag




Indisk mad - er det ikke noget med en masse mærkelige ingredienser og krydderier, man dårlig har hørt om og skal hele byen rundt for at skaffe?

Ikke hvis du følger denne bogs enkle og indbydende opskrifter. Alfa og omega for alle 120 opskrifter er, at det skal være enkelt at have med at gøre. Selvfølgelig uden at give køb på den gode, autentiske smag.

Bogens indiskfødte forfatter brænder for at vise alle os vesterlændinge, hvor nemt og lækkert det kan være at lave indisk mad med få, gode og lettilgængelige ingredienser. Derfor tager han læseren ved hånden og forsikrer, at det snart vil føles som en selvfølge at følge bogens simple teknikker.

Forfatteren giver varme anbefalinger til sine yndlingsretter fra barndommen i det sydlige Indien - men deler også gavmildt ud af originale opskrifter fra det øvrige Indien, som han har indsamlet under sine mange rejser. Og så løfter han sløret for nogle af de mest populære retter fra hans prisbelønnede London-baserede kæde af indiske restauranter.

Her finder du det hele, lige til at gå til: fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er, bløde fladbrød og læskende lassi’er. Bestil online

Det peruanske køkken

Det peruanske køkken er festligt, smagfuldt, elegant og farverigt. Med bogen "Ceviche - det peruanske køkken" præsenteres 100 lækre og simple opskrifter, som med garanti får mundvandet til at løbe hjemme i de danske køkkener.

Læs mere
Uimodståeligt asiatisk

Der er noget helt unikt over Asiens smagseksplosioner, hvor den rette balance af sødt, salt, surt og stærkt finder sammen i sitrende, skønne kombinationer. Den populære kok, Bill Granger, har elsket det asiatiske køkken, siden han var barn, og samler med bogen 'Uimodståeligt asiatisk' alle de…

Læs mere
Lakrids i maden
Lakrids i maden

I 'Lakrids i maden' har Johan Bulöw samlet intet mindre end 72 opskrifter, så du i eget køkken kan eksperimentere med både det søde og det salte lakrids.

Læs mere
Camilla & krydderierne

’Abracadabra – 1001 ret fra Camillas krydrede køkken’ er en fortryllende rejse gennem krydderiernes univers og verdens mange madkulturer, fortalt af Camilla Plum. Og der er meget at fortælle. 350 tætskrevne sider fyldt med krydderiernes historie, fakta om smag og egenskaber samt masser af tips til…

Læs mere
Dragsholm Slot
Dragsholm Slot

Bogen 'Dragsholm Slot' fortæller filosofien bag slottets restauranter og anmelderroste gourmetmad – fra fjord til jord til bord – og øser ud af vidunderlige opskrifter ...

Læs mere
Mørbradgryde
Mørbradgryde

En rigtig skøn efterårsret: Mørbradgryde med svampe og linser. Opskriften er fra Pia Andreassens nye, roste kogebog "Protein".

Læs mere
Heibergs søde tand
Heibergs søde tand

Morten Heiberg giver dig sine allerbedste desserter til både hverdag og fest, så du har et kæmpe udvalg af de mest delikate lækkerier både når det gælder desserttype og sværhedsgrad.

Læs mere
Liv og glade dage
Liv og glade dage

Der er hygge og masser af inspiration til liv og glade dage i Nicoline Olsen nye skønne bog Liv og glade dage - Opskrifter og kreative ideer til børnefamilier ...

Læs mere
Få gratis kogebog med kartoffelopskrifter

Økologiske kartoffelavlere har udgivet en fin øko-kogebog med kartoffelopskrifter af Anne Hjernøe og fakta om alle de gode fordelene, der er ved økologiske kartofler. Download gratis bogen her !

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^