Kategori: Kogebøger

Indisk mad

Indisk mad 

120 nemme og enkle opskrifter på fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er og bløde fladbrød ...

Titel: Indisk mad - helt enkelt
Forfatter: Das Sreedharan
Sideantal: 304
Forlag: Nyt Nordisk Forlag




Indisk mad - er det ikke noget med en masse mærkelige ingredienser og krydderier, man dårlig har hørt om og skal hele byen rundt for at skaffe?

Ikke hvis du følger denne bogs enkle og indbydende opskrifter. Alfa og omega for alle 120 opskrifter er, at det skal være enkelt at have med at gøre. Selvfølgelig uden at give køb på den gode, autentiske smag.

Bogens indiskfødte forfatter brænder for at vise alle os vesterlændinge, hvor nemt og lækkert det kan være at lave indisk mad med få, gode og lettilgængelige ingredienser. Derfor tager han læseren ved hånden og forsikrer, at det snart vil føles som en selvfølge at følge bogens simple teknikker.

Forfatteren giver varme anbefalinger til sine yndlingsretter fra barndommen i det sydlige Indien - men deler også gavmildt ud af originale opskrifter fra det øvrige Indien, som han har indsamlet under sine mange rejser. Og så løfter han sløret for nogle af de mest populære retter fra hans prisbelønnede London-baserede kæde af indiske restauranter.

Her finder du det hele, lige til at gå til: fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er, bløde fladbrød og læskende lassi’er. Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^