Kategori: Kogebøger

Fair food

Fair food 

FAIR FOOD er en kogebog, udarbejdet i et samarbejde mellem Gyldendal og Max Havelaar, og baseret på Fairtrade-mærkede råvarer ...

Opskrifter og indlæg af: Morten Borup, Trine Hahnemann, Morten Heiberg, Thomas Herman, Anita Klemensen, Katrine Klinken, Claus Meyer, Jakob de Neergaard, Thomas Parry, Lars Scheel
Forlag: Gyldendal




FAIR FOOD er en kogebog, udarbejdet i et samarbejde mellem Gyldendal og Max Havelaar, og baseret på Fairtrade-mærkede råvarer.

Ti af landets bedste kokke har valgt at bakke op om Fairtrade og har leveret opskrifter til denne kogebog: Jakob de Neergaard (brunch), Claus Meyer & Lars Scheel (kaffe), Trine Hahnemann (rørsukker), Anita Klemensen (vanilje), Katrine Klinken (honning), Thomas Herman & Thomas Parry (bananer), Morten Heiberg (chokolade) og Morten Borup (roser).

Bogen er delt op i otte temaer. Hvert tema indledes med en præsentation samt med korte tekster, hvori kokkene fortæller om deres glæde for den pågældende råvare, om Fairtrade, om råvarernes oprindelse, dyrkning m.m.

Det er en meget æstetisk bog, smukt illustreret med opskriftsfotos af Lars Ranek samt stemningsbilleder fra nogle af de lande, som de Fairtrade-mærkede varer stammer fra.

En bog, der emmer af kvalitet, naturligvis trykt på miljømærket papir.

Fairtrade/Max Havelaar er en international mærkningsordning, der gennem handel søger at forbedre arbejds- og levevilkårene for nogle af verdens fattigste bønder og arbejdere.

Bestil online

Lykken er chokolade
Lykken er chokolade

Skøn bog fra de to chocoholics Anne Moltke Hansen og Maja Ambeck Vase inspirerer med

Læs mere
Dåseskjul
Dåseskjul

En kogebog, der hylder dåsemaden? Ja, du læste rigtigt. Med bogen ”Dåseskjul” præsenterer Helle Brønnum Carlsen og hendes datter Louise Brønnum Bech den ene fine opskrift efter den anden på lækker, alsidig mad med fokus på konserverede madvarer ...

Læs mere
Helt igennem sund & frisk
Helt igennem sund & frisk

Nu genudgives Jane Juuls populære bog "Helt igennem sund & frisk - lækker mad uden gluten, mælk og sukker" baseret på body-sds teorier ...

Læs mere
42°Raw
42°Raw

I 42°Raw får du 150 af bedste opskrifter fra Jesper Rydahl og Caroline Fibæks hippe 42°Raw-cafeer ...

Læs mere
Vild med mad
Vild med mad

Kom med i Louisa Lorangs køkken og se, hvor let det er være at lave enkel og skøn mad fuld af smag...

Læs mere
Blomsterbergs skønne klassikere
Blomsterbergs skønne klassikere

Mette Blomsterbergs bagebog er fuld af hendes favoritopskrifter på kendte og elskede, traditionelle kager og desserter ...

Læs mere
Vild med is
Vild med is

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Brød med bid i
Brød med bid i

Med Richard Bertinets "Brød med bid i" får du trin for trin-vejledninge til, hvordan nemt du bager godt og sundt brød af forskellige slags mel ...

Læs mere
Hverdagsmad
Hverdagsmad

Giv hverdagen et løft og smag på verden med Cofoco og Torben Klitbo ...

Læs mere
Den glutenfri kogebog
Den glutenfri kogebog

Har du uforklarlige symptomer, lider du af dårlig fordøjelse, ledsmerter, hudproblemer, depression eller stofskifteproblemer? En glutenfri hverdag kan være vejen til færre gener, skriver forfatterne. hjælpe dig.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^