Kategori: Kogebøger

Fair food

Fair food 

FAIR FOOD er en kogebog, udarbejdet i et samarbejde mellem Gyldendal og Max Havelaar, og baseret på Fairtrade-mærkede råvarer ...

Opskrifter og indlæg af: Morten Borup, Trine Hahnemann, Morten Heiberg, Thomas Herman, Anita Klemensen, Katrine Klinken, Claus Meyer, Jakob de Neergaard, Thomas Parry, Lars Scheel
Forlag: Gyldendal




FAIR FOOD er en kogebog, udarbejdet i et samarbejde mellem Gyldendal og Max Havelaar, og baseret på Fairtrade-mærkede råvarer.

Ti af landets bedste kokke har valgt at bakke op om Fairtrade og har leveret opskrifter til denne kogebog: Jakob de Neergaard (brunch), Claus Meyer & Lars Scheel (kaffe), Trine Hahnemann (rørsukker), Anita Klemensen (vanilje), Katrine Klinken (honning), Thomas Herman & Thomas Parry (bananer), Morten Heiberg (chokolade) og Morten Borup (roser).

Bogen er delt op i otte temaer. Hvert tema indledes med en præsentation samt med korte tekster, hvori kokkene fortæller om deres glæde for den pågældende råvare, om Fairtrade, om råvarernes oprindelse, dyrkning m.m.

Det er en meget æstetisk bog, smukt illustreret med opskriftsfotos af Lars Ranek samt stemningsbilleder fra nogle af de lande, som de Fairtrade-mærkede varer stammer fra.

En bog, der emmer af kvalitet, naturligvis trykt på miljømærket papir.

Fairtrade/Max Havelaar er en international mærkningsordning, der gennem handel søger at forbedre arbejds- og levevilkårene for nogle af verdens fattigste bønder og arbejdere.

Bestil online

Den økologiske bager
Den økologiske bager

Den dygtige bager Nicolai Halken Skytte har i samarbejde med emmerys samlet en lang række fantastiske opskrifter på appetitvækkende økologiske gourmetbrød- og kager ..

Læs mere
Lav mad med lakrids
Lav mad med lakrids

Nyd smagen af lakrids i forretter, hovedretter og desserter med Claus Holm ...

Læs mere
Vild med chokolade
Vild med chokolade

100 helt uimodståelige chokolade-opskrifter på kager, desserter, konfekt, trøfler, is og varme drikke. Sikke en fornøjelse !

Læs mere
Bær
Bær

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad
Ny Nordisk Hverdagsmad

Plusbog til fordelspris KUN kr. 9 ! Arne Astrup og Claus Meyers vidunderlige kogebog til de mange, som gerne lave mad af typiske nordiske råvarer ...

Læs mere
Vild med is & desserter
Vild med is & desserter

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Salater fra The Food Club
Salater fra The Food Club

Mere end 80 enkle, farverige og sunde salater - lige til at stille på middagsbordet året rundt ...

Læs mere
Kagetid
Kagetid

En let tilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere - også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, hvad man har brug for, er lysten til at bage ...

Læs mere
Løgismose sommer
Løgismose sommer

Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne ...

Læs mere
Verdens bedste amerikanske kogebog
Verdens bedste amerikanske kogebog

Er du til amerikansk mad, så MÅ du eje "Newyorker by heart" som netop er blevet premieret som ikke mindre end "Verdens bedste amerikanske kogebog" ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris (2013) ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^