Kategori: Kogebøger

Bitz dit køkken

Bitz dit køkken 

Bitz begejstrer igen ! , skriver vores anmelder om den nye "Bitz dit køkken: 200 retter der strutter af smag og sundhed" ...

Anmeldelse og klumme af Nønne Lønne Votborg

Titel: Bitz dit køkken: 200 retter der strutter af smag og sundhed
Forfatter: Christian Bitz
Forlag: Politikens Forlag


Bitz begejstrer igen!
Efter en flot guide til hvad, der er op og ned i forhold til kost og sundhed, ”Bitz din sundhed”, er det nu blevet tid til en ren kogebog, hvor vi får lov at se hvordan kostrådene omsættes til praksis. I ”Bitz dit køkken: 200 retter der strutter af smag og sundhed” præsenteres vi for 70 dejlige måltider tilberedt af Christian Bitz og kokken Claus Holm. Hvert måltid tæller to til fire opskrifter, så vi her har med et komplet måltid at gøre. Enkelt og ligetil. Fristende og virkeligt fint skruet sammen!

Sundhedsrealisme
Christian Bitz er ambassadør for det gode måltid, vi alle magter at lave i hverdagen. Vi skal bruge fornuften og vælge de friske råvarer, den rigtige mad og det økologisk. Alt hvad der er ”fake” skal vi takke nej til. Fx lightprodukterne.•
• De 5 retningslinjer bogen bygger på er:
• Spis rigtig mad
• Opfat kød som tilbehør
• ”Hold dig fra Holland” dvs. spis årstidens danske råvarer
• Brug sukker som krydderi
• Hold det helt enkelt

Så sundt, så godt og så lækkert!
Resultatet er en perlerække af lækre måltider, som i den grad frister læseren. Her er et dejligt mix af velkendte danske retter tilberedt, så de er helt ok at nyde og krydret eksotisk mad fra fjerne himmelstrøg, der vil gøre os godt at spise. Vi kan også glæde os til populære pastaretter, nu med mere vitalitet og ”go”, ligesom gryden er sat over blusset til en omgang risotto, der ikke vælter nogen omkuld pga. for meget smør og ost.

Yes til æg
Ægget får et par pæne og rosende ord med på vejen af Bitz, der er cand.scient. i human ernæring og fortaler for at vi spiser æg. Af samme grund bliver det da også til et par fancy omeletter eller tre. Rene grønsagsretter er der ikke mange af, men det grønne får derimod lov til at være med, hvor som helst, der er plads og anledning til det.

Fuldtræffer
”Bitz dit køkken: 200 retter der strutter af smag og sundhed” er en farverig og lækker kogebog, der lokker med spændende smagssammensætninger og lette retter med mange friske salater, salsa og råkost. Hvor er det dejligt at rejse sig fra bordet uden at føle sig tung og træt. Med opskrifterne fra ”Bitz dit køkken” er der lagt op til at lette lidt på vægten og tilføje en hel masse energi! Christian Bitz scorer igen med sin nye bog.


Bestil online

Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god…

Læs mere
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Læs mere
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^