Kategori: Kogebøger

Baronessens sunde fastfood

Baronessens sunde fastfood 

Rig og berømt, men alligevel jordnær når vi kigger med. Hun har tv-tække, er smuk og så kan hun lave mad ! Tv-baronessen Caroline Fleming er på banen med endnu en kogebog; denne gang med titlen: ”Baronesses sunde fastfood” ...

Anmeldelse og klumme af Nønne Lønne Votborg

Titel: Baronessens sunde fastfood
Forfatter: Caroline Fleming
Forlag: Lindhardt og Ringhof



Rig og berømt, men alligevel jordnær når vi kigger med. Hun har tv-tække, er smuk og så kan hun lave mad! Tv-baronessen Caroline Fleming er på banen med endnu en kogebog; denne gang med titlen: ”Baronesses sunde fastfood”. Vi vender tilbage til det med titlen. Det kunne være nærliggende at tro, det blot er en tynd kop the, produceret i kølvandet på den store medieinteresse og uden nogen større værdi for den sultne seer. ”Baronesses sunde fastfood” emmer imidlertid at god, gedigen og gennemført mad.

Klassisk og moderne a la baronessen
I ”Baronesses sundefastfood” får vi 60 nye opskrifter, fra Caroline Fleming eget køkken. Stilen er et mix af klassiske retter – lidt old school, der vidner om baronessens baggrund – og så selvfølgelig en række moderne retter, med ingredienser fra hele verden.

Fastfood advanced – hutigt og let
Titlen er ”Baronesses sunde fastfood”, og der er da også tale og gudeskøn mad, der lader sig lave på relativ kort tid! Min forventning var imidlertid at finde smarte og sunde versioner af de mere populære fastfoodretter fra hele verden. Jeg ledte forgæves efter en fancy burger, et fladbrød med falafler, hot hummus, en omgang hjemmelavede grovfritter eller måske en sandwich med et twist.

”Baronesses sunde fastfood” rummer flere overraskende retter som fx moules mariniere, gammeldags dunser, grønne asparges med rørt smør, artiskokker med vinaigrette og grøntsagslasagne. Men Caroline Fleming har også flere salater, supper og en omelet – retter, der er lidt mere typisk sundt fastfood og dog alligevel får en tand mere klasse med Baronessen ved målebægeret. Alt sammen indbydende og fristende med undtagelse af et par opskrifter: omelet lavet på æggehvider alene og bønnesalat med fois grais. Ingen af delene giver mening og trækker ned. Alligevel er helhedsindtrykket positivt. Her er en kvinde, der kan mere end at se godt ud og gå i høje hæle. Hun kan lave mad - i en fart!

Næse for kvalitet og holdbare idéer
Med vanlig sikker stil viser Caroline Flemming, at fastfood kan være andet og mere end det sædvanlige repertoire, vi altid præsenteres for i fastfoodgenren. Overraskende, men absolut positivt er det at opleve begrebet fastfood blive udvidet, så selv den travle kan unde sig store madoplevelser, der holder længe! ”Baronesses sunde fastfood” skal også nok holde længe, med sine dejlige billeder, små tips om sundhed og mad samt mad, vi vil komme til at lave tit og ofte i den travle hverdag. Bestil online

Det peruanske køkken

Det peruanske køkken er festligt, smagfuldt, elegant og farverigt. Med bogen "Ceviche - det peruanske køkken" præsenteres 100 lækre og simple opskrifter, som med garanti får mundvandet til at løbe hjemme i de danske køkkener.

Læs mere
Uimodståeligt asiatisk

Der er noget helt unikt over Asiens smagseksplosioner, hvor den rette balance af sødt, salt, surt og stærkt finder sammen i sitrende, skønne kombinationer. Den populære kok, Bill Granger, har elsket det asiatiske køkken, siden han var barn, og samler med bogen 'Uimodståeligt asiatisk' alle de…

Læs mere
Lakrids i maden
Lakrids i maden

I 'Lakrids i maden' har Johan Bulöw samlet intet mindre end 72 opskrifter, så du i eget køkken kan eksperimentere med både det søde og det salte lakrids.

Læs mere
Camilla & krydderierne

’Abracadabra – 1001 ret fra Camillas krydrede køkken’ er en fortryllende rejse gennem krydderiernes univers og verdens mange madkulturer, fortalt af Camilla Plum. Og der er meget at fortælle. 350 tætskrevne sider fyldt med krydderiernes historie, fakta om smag og egenskaber samt masser af tips til…

Læs mere
Dragsholm Slot
Dragsholm Slot

Bogen 'Dragsholm Slot' fortæller filosofien bag slottets restauranter og anmelderroste gourmetmad – fra fjord til jord til bord – og øser ud af vidunderlige opskrifter ...

Læs mere
Mørbradgryde
Mørbradgryde

En rigtig skøn efterårsret: Mørbradgryde med svampe og linser. Opskriften er fra Pia Andreassens nye, roste kogebog "Protein".

Læs mere
Heibergs søde tand
Heibergs søde tand

Morten Heiberg giver dig sine allerbedste desserter til både hverdag og fest, så du har et kæmpe udvalg af de mest delikate lækkerier både når det gælder desserttype og sværhedsgrad.

Læs mere
Liv og glade dage
Liv og glade dage

Der er hygge og masser af inspiration til liv og glade dage i Nicoline Olsen nye skønne bog Liv og glade dage - Opskrifter og kreative ideer til børnefamilier ...

Læs mere
Få gratis kogebog med kartoffelopskrifter

Økologiske kartoffelavlere har udgivet en fin øko-kogebog med kartoffelopskrifter af Anne Hjernøe og fakta om alle de gode fordelene, der er ved økologiske kartofler. Download gratis bogen her !

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^