Kategori: Kogebøger

Bær

Bær  

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder.
Bogen er båret af et stort personligt engagement og er krydret med Ritt Bjerregaards personlige historier om bær, bl.a. erindringer fra barndommen og fra mange år med dyrkning af bær på hendes æbleplantage.
"Bær i haven og køkkenet" er en skøn bog til alle bær-elskere. Til dem, der dyrker have eller har en fritidsgrund og gerne vil prøve noget nyt, men også til de mange, der bare ser efter, hvad der er på hylderne og køber bærrene, når de er der.
Bogen rummer et væld af opskrifter, billeder og ideer til, hvordan man kan bruge bær i madlavningen samt råd og vejledning om dyrkningen, sorter, beskæring, høst, skadedyr og sygdomme, gødning.

Bestil online

Danmarks første seriøse køkkenordbog
Danmarks første seriøse køkkenordbog

Her er hjælp at hente når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk !

Læs mere
Wagamama kogebog
Wagamama kogebog

192 sider spækket med sundhed, livsglæde og god og enkel gastronomi ...

Læs mere
Ølguide
Ølguide

Bliv klogere på øllets historie og lær, hvordan man finder frem til den rigtige øltype til enhver lejlighed og ethvert måltid ...

Læs mere
Dansk mad derhjemme
Dansk mad derhjemme

Dansk mad derhjemme er spækket med 129 lækre opskrifter på forretter, hovedretter, desserter, bagværk og andre lækkerier - alle inddelt efter årstidens skatkammer ...

Læs mere
Street food
Street food

Gademad fra hele verden. Gadens mad er fristende, eksotisk og frem for alt lækker ...

Læs mere
Vores indiske køkken
Vores indiske køkken

Spis indisk på danske.

Læs mere
På den nemme måde
På den nemme måde

Tre kogebøger med enkle og lettilgængelige opskrifter til madelskere på alle niveauer ...

Læs mere
God fisk let at lave
God fisk let at lave

God fisk let at lave er en helt ny grundkogebog i samme let tilgængelige stil som bestselleren God mad let at lave ...

Læs mere
Japanske kvinder er unge og slanke så længe de lever
Japanske kvinder er unge og slanke så længe de lever

Japanere ser både yngre og sundere ud end de fleste andre folkeslag. En af forklaringerne ligger i kosten, der består af fisk, tang, soja, magert kød, grøntsager og ris. Det er optimal ernæring, hvor kroppen får præcis det, den skal bruge for at holde sig sund og velfungerende.

Læs mere
Mad uden mor
Mad uden mor

En moderne kogebog til teenagere, der vil selv ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^