Kategori: Kogebøger

42°Raw

42°Raw 

I 42°Raw får du 150 af bedste opskrifter fra Jesper Rydahl og Caroline Fibæks hippe 42°Raw-cafeer ...

I 42°Raw får du 150 af bedste opskrifter fra Jesper Rydahl og Caroline Fibæks hippe 42°Raw-cafeer. Her får du ideer til skøn raw-food morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider og lækre desserter, altsammen skabt på plantebaserede ingredienser. Det er retter pakket med næring, og på en gang farverige, indbydende, smagfulde, sunde og bæredygtige samt gluten- og mælkefri.

Kast dig over mandelmælk, grønne smoothies, juicer og tonics, chiagrød, farvefyldte salater, wraps, dressinger, dips, pasta, røgede nøddeoste , kraftfulde urter, spiselige blomster og udsøgte desserter og vid, at du lever bæredygtigt og i overensstemmelse med din krops behov.



Bestil online

Når livet er en fest
Når livet er en fest

Festfyrværkeri af skønne opskrifter til næste fest ...

Læs mere
Over åben ild
Over åben ild

Opskrifter på lækre og supernemme retter, der egner sig til at blive tilberedt på bål eller grill. Lige fra stegt kød og grønsager til supper, brød og søde sager.

Læs mere
Madplaner med mangler!
Madplaner med mangler!

Det er mere end ærgerligt, at en bog med så gode intentioner og massevis af skøn, sund og sansemættet mad snubler allerede før den kommer fra start ...

Læs mere
Kartofler på bordet
Kartofler på bordet

Er der noget vi danskere kan blive rørende enige om, så er det at nyde de nye danske kartofler ...

Læs mere
Franske oste
Franske oste

anmeldelse: *****Her kommer man hele vejen rundt om produkterne fra verdens største og mest varierede osteland. Eneste minus er, at bogen ikke kommer inklusive smagsprøver fra de mange beskrevne oste ...

Læs mere
Grove løjer - Åbn døren til sunde vaner med anne ravn!
Grove løjer - Åbn døren til sunde vaner med anne ravn!

Praktisk håndbog, der hjælper travle familier til at få en sundere livsstil på en enkelt og overskuelig måde ...

Læs mere
Kendte top-madfolk laver restemad
Kendte top-madfolk laver restemad

Forbrugerbevægelsen lancerer i dag på forlaget Gyldendal bogen ”Stop spild af mad -

en kogebog med mere”, hvori top-kokke giver opskrifter på lækre reste-retter ...

Læs mere
Blomsterbergs søde sager
Blomsterbergs søde sager

Sødmefulde fristelser fra fru Blomsterberg ...

Læs mere
Noma - Tid og sted i det nordiske køkken
Noma - Tid og sted i det nordiske køkken

Bogen om verdens bedste restaurant – om gastronomien, historien og manden bag det hele, køkkenchefen René Redzepi ....

Læs mere
Nye funky favoritter
Nye funky favoritter

Glad mad til hverdag og gæst af Charlotte Guéniau og Carsten Kyster ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^