Kategori: Sommer

Lakrids by Bülow Summer Selection Box

Lakrids by Bülow har igen vist, at de er mestre i at skabe innovative og delikate lakridsprodukter. Sæsonens syrlige sommerfavoritter er et herligt eksempel.

Sommerens syrlige sensationer: Lakrids by Bülow introducerer nye smagsoplevelser 

Sommeren står for døren, og Lakrids by Bülow har igen formået at imponere med deres nyeste sortiment, der byder på sommersyrlige lakridsoplevelser. Med varianterne Læmon og Sour Strawberry samt den eksklusive Summer Selection Box er der virkelig noget at glæde sig til.

  • Læmon kombinerer den intense smag af salt lakrids med frisk citron og pakker herlighederne ind i hvid chokolade, fløde og vanilje, hvilket giver en perfekt balance mellem sødme, syrlighed og salt. En rigtig sommeroplevelse for både smagsløg og sjæl.
  • Sour Strawberry er en anden skøn nyhed, hvor grønne jordbær møder sej rød lakrids i en delikat og frugtagtig kombination. Den hvide chokolade og den knasende, grønne sukkerskal giver den fine gourmetlakrids et ekstra syrligt twist og er en perfekt mundfuld på de lange sommeraftener, hvor man trænger til noget let og lækkert til hvidvinen.

Med den eksklusive Summer Selection Box samler Lakrids by Bülow fire forskellige smagsvarianter: Læmon, Sour Strawberry, Peaches og Strawberries & Cream. Dette fine udvalg byder på skønne sommerlækkerier.

 



Vejl. priser for hhv. Læmon, Sour Strawberry og Summer Selection Box:

  • Regular jar 149 dkk
  • Small jar: 85 dkk
  • Mixed jar: 245 DKK
  • Summer Selection Box (Læmon, Sour Strawberry, Peaches og Strawberries & Cream): 150 dkk
Sommer
Generer varmen din søvn? 

Sommeren er dejlig, men for nogle mennesker kan varmen føles så generende, at det går ud over deres velbefindende, og ødelægger nattesøvnen. Her får du en stribe tips til, hvordan du nemt afkøler kroppen, og får en rar og rolig nattesøvn.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæson: Det skønne syrlige - og lidt oversete - stikkelsbær 

Blandt sommerbær er stikkelsbær lidt overset. Og det er ærgerligt, for stikkelsbær fungerer, med sin fine syrlige smag, i rigtig mange dejlige sammenhænge.

Læs mere
Sommer
Sodavandsis af frugtmos 

Det er så nemt og dejligt, at have læskende sodavandsis i fryseren, og du kan hurtigt have de skønneste, søde og læskende sodavandsis klar til de varme dage.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Stikkelsbærsyltetøj 

Stikkelsbærsyltetøj er en sommerdelikatesse, der, udover at være herlig på brød, tilføjer et skønt syrligt tvist til jordbærlagkager og tærter, og er aldeles vanedannende i morgenyoghurten.

Læs mere
Sommer
Sådan undgår du dehydrering 

Mennesket består af mellem 50 og 75% vand. Uden en jævn tilførsel af vand, fungerer krop og hjerne ikke optimalt. Dehydrering kan medføre hovedpine og utilpashed, og i alvorlige tilfælde være livstruende.

Læs mere
Sommer
Varme dage forude! Tjek uv-indekset på gratis app 

Med den ekstreme hedebølge, der lige nu bevæger sig hen over Europa, så er det en god idé at holde godt øje med UV-indekset, ligesom det er klogt, at være opmærksom på risikoen for hedeslag.

Læs mere
Sommer
Sådan serverer du vin i varmen 

Når sommersolen skinner fra en skyfri himmel, er der aktivitet i haven og på terrassen, og på sådan en dejlig dag er der intet som et herligt glas vin. Men det er vigtigt at tage sine forholdsregler, da den skrøbelige vin og sommervarme kan være et udfordrende match.

Læs mere
Årstidens råvarer
Sæson: Hindbær - Det eksklusive bær 

Der er noget særligt eksklusivt over det fine, lille hindbær. For mens der er sommerbær, man næsten kan nå at få nok af i sæsonen, så gælder det ikke hindbær. Velvidende at de koster omtrent det samme som de tre liter mælk, det økologiske smør og koldskålen, der allerede ligger i indkøbskurven, så…

Læs mere
Sommer
Jordbærlagkage: Hjemmebagte lagkagebunde, jordbær og flødeskum 

Et absolut hit af en sommerlagkage, hvor man får den fulde smag af friske sommerjordbær og flødeskum. Her er opskriften på hjemmebagte lagkagebunde og knasende, sprød pistacie-krokant.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Nem og lækker sommerdessert: Skumfiduser, chokolade og sommerbær 

For børn hører sommeren uløseligt sammen med hyldeblomstdrik, ristede skumfiduser og klistrede fingre. Men søde, bløde marshmallows kan også bruges i mere voksenvenlige sammenhænge, fx i en herlig sommerdessert, hvor chokolade og den søde vanilieskum røres, fryses og serveres med friske bær på…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^