Kategori: Sommer

Lakrids by Bülow Summer Selection Box

Lakrids by Bülow har igen vist, at de er mestre i at skabe innovative og delikate lakridsprodukter. Sæsonens syrlige sommerfavoritter er et herligt eksempel.

Sommerens syrlige sensationer: Lakrids by Bülow introducerer nye smagsoplevelser 

Sommeren står for døren, og Lakrids by Bülow har igen formået at imponere med deres nyeste sortiment, der byder på sommersyrlige lakridsoplevelser. Med varianterne Læmon og Sour Strawberry samt den eksklusive Summer Selection Box er der virkelig noget at glæde sig til.

  • Læmon kombinerer den intense smag af salt lakrids med frisk citron og pakker herlighederne ind i hvid chokolade, fløde og vanilje, hvilket giver en perfekt balance mellem sødme, syrlighed og salt. En rigtig sommeroplevelse for både smagsløg og sjæl.
  • Sour Strawberry er en anden skøn nyhed, hvor grønne jordbær møder sej rød lakrids i en delikat og frugtagtig kombination. Den hvide chokolade og den knasende, grønne sukkerskal giver den fine gourmetlakrids et ekstra syrligt twist og er en perfekt mundfuld på de lange sommeraftener, hvor man trænger til noget let og lækkert til hvidvinen.

Med den eksklusive Summer Selection Box samler Lakrids by Bülow fire forskellige smagsvarianter: Læmon, Sour Strawberry, Peaches og Strawberries & Cream. Dette fine udvalg byder på skønne sommerlækkerier.

 



Vejl. priser for hhv. Læmon, Sour Strawberry og Summer Selection Box:

  • Regular jar 149 dkk
  • Small jar: 85 dkk
  • Mixed jar: 245 DKK
  • Summer Selection Box (Læmon, Sour Strawberry, Peaches og Strawberries & Cream): 150 dkk
Sommer
Ærtesæson: Ærtecreme og ristede ærtebælge 

Selvom danske ærter fås helt frem til september, så er det her i juni og juli, de smager allerbedst. Sprøde og saftige, er de en fantastisk sommersnack, og helt perfekte i grønne salater.

Læs mere
Sommer
Salat med mozzarella og jordbær 

En super lækker, nem og let sommersalat med jordbær, mozzarella og spinat - og en frisk og dejlig dressingen.

Læs mere
Forår
Idéer til den lille have og altanen 

Er man så heldig at have adgang til altan, terrasse eller et lille stykke have, så gælder det om at få mest muligt ud af de små kvadratmetre. Man må være kreativ og nøje overveje, hvordan man bedst indretter sig praktisk og hyggeligt.

Mangler du lidt inspiration, så er designere og producenter…

Læs mere
Sommer
Beskær frugttræerne 

I sensommeren, i slut september, bør heldige ejere af frugttræer, have beskæring af træer og buske på to do-listen.

Læs mere
Sommer
8 tips til hvordan du kommer nænsomt i gang efter ferien 

Velkommen tilbage fra ferie. Vi håber, at du har nydt det og fået slappet af. Nu gælder det om at få en god start på hverdagen og ikke brænde al energi, det gode feriehumør og nyvundne overskud af på én gang. Her får du en 8 gode tips, som er gode at have med, når du vender tilbage til jobbet.

Læs mere
Sommer
Svimmelhed og hovedpine i varmen? 

Med hedebølgen er det vigtigt at huske, at træthed, svimmelhed, forstoppelse og hovedpine, kan være symptomer på væskeunderskud. Ifølge anbefalingerne bør du drikke 1½ liter (ca. 8 glas) væske om dagen. Kroppen har ganske vist brug for ca. 2½ liter væske i døgnet, men den ene liter får du tilført…

Læs mere
Sommer
10 kølige tips i varmen 

Trænger du til at blive kølet ned i varmen? Her får du vores bedste tips til, hvordan du effektivt får sænket kropstemperaturen og kommer godt igennem hedebølgen.

Læs mere
Sommer
Bakterierne blomstrer i soppebassiner og badebassiner 

Badebassiner kan hurtigt udvikle sig til bakteriebomber i sommervarmen og i værste fald resultere i roskildesyge, diarré og udslet. Derfor gælder det om at være opmærksom på vandskvaliteten i børnenes soppebassin såvel som i store bassiner, der rummer flere tusind liter vand.

Læs mere
Sommer
Tips til de varmeforskrækkede 

Med hedebølgen er al snak om det ustadige danske vejr forsvundet som dug for solen. Nu glæder det om at finde badetøjet og madkurven frem, hoppe i klipklappere og korkbælte og komme afsted til stranden.

Læs mere
Sommer
Undgå drukneulykker: 10 vigtige råd til badeturen 

Under hedebølgen vælger mange at nyde dagen på stranden, og i den forbindelse, er det vigtigt at huske badesikkerheden.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^