Appelsinmuffins

Appelsinmuffins 1 

Bag duftende, lækre muffins til weekenden ...

(12-15 stk.)

Ingredienser

150 g margarine
200 g rørsukker
2 æg
1 tsk vanille
1 tsk bagepulver
150 g hvedemel
1 appelsin
100 g kogte kolde kartofler
Sådan gør du

Rør rørsukker og margarine godt.
Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt efter hvert æg.
Sigt hvedemel, vanille og bagepulver ned i dejen.
Tilsæt 1⁄2 dl saft og skal af 1 appelsin og revet kartoffel (brug den grove side af råkostjernet) og vend forsigtigt rundt.
Fyld muffi nforme 3/4 op og bag dem ved 200° i ca. 20 min.
Server evt. appelsinmuffins drysset med flormelis eller pyntet med lidt smeltet chokolade og fintrevet appelsinskal.

Hakkebøf med råstegte kartofler
Opskrifter & råvarer
Hakkebøf med råstegte kartofler 

Ugens opskrift er herlig enkel, fedtfattig - og smager skønt: Hakkebøf med råstegte kartofler, tomatsauce og salat ...

Læs mere
Chokolade-fondue med sprøde grissini
Opskrifter & råvarer
Chokolade-fondue med sprøde grissini  

Fra Claus Meyers nye, skønne bog Chokolade bringer vi opskriften på mørk chokolade-fondue med søde, sprøde grissini ...

Læs mere
Søde, sprøde grissini
Opskrifter & råvarer
Søde, sprøde grissini 

Her får du opskriften på Claus Meyers sprøde, søde grissini ...

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Kernebrød 

Fra Jane Faerbers inspirerende bog 'LCHF – Spis dig mæt og glad' bringer vi her opskriften på det populære og super lækre kernebrød. Vil man spise efter LCHF-principperne skal man undgå kornprodukter, men brødet her kan være et fint overgangsbrød for dem, som har svært ved at slippe den sidste…

Læs mere
Peanut double shortbread
Opskrifter & råvarer
Peanut double shortbread 

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter. Prøv denne amerikanskinspirerede opskrift på dobbelte mørdejskager med peanutfyld.

Læs mere
Godt nyt til tatar-elskere
Opskrifter & råvarer
Godt nyt til tatar-elskere 

Så er der rigtig godt nyt til alle tatar-elskere !

Læs mere
Ny råvare klar til køkkenfolket
Opskrifter & råvarer
Ny råvare klar til køkkenfolket 

Kål er en klassiker, der nu fås i en nyfortolket version. Landets avlere byder nemlig på spæde babygrønkål, som med en fin og mild smag er guf for både børn og voksne.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bruschetta con cannellini e olio nuovo 

Fra Lise Septimius Krogh´s smukke bog "Italiens Hjerte - Mad og Mennesker"

Læs mere
Hindbærshake
Opskrifter & råvarer
Hindbærshake 

Det fine, lille eksklusive bær i en syrlig, sød og sommershake ..

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Festkage 

Skal der bages kage til en festlig lejlighed, så får du her opskriften på en rigtig festlig og smuk kage med blombærfyld og nøddetop ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^