Andebryst med rød karry

Andebryst med rød karry 

En enkel og skøn thai-ret. Den fine kombination af rød karry, and og ananas giver en rund og blød smagsoplevelse ...

En enkel og skøn thai-ret udviklet af den dygtige kogebogsforfatter Hanne Holm. Retten indgår, som en af mange små lækre retter, i hendes nye bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self> THAItapas, som er så elegant og indbydende illustreret af Torsten Graae.
Ingredienserne rød karry, and og ananas er en rigtig fin kombination, som sammen giver retten en rund og blød smags. Retten kan fint tilberedes dagen før og stå på køl ...

Ingredienser:
• 1 andebryst (3-400 g)
• 1 tsk rød karrypasta
• 1 tsk hvidløg, finthakket
• 3 kaffirlimeblade
• 5 nelliker
• 1 spsk tomatkoncentrat
• 1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
• 1¼-2 spsk fiskesovs
• 1-2 tsk sukker
• 2 spsk rapsolie til stegning

Tilbehør:
• Thailandske søde basilikumblade & frisk ananas i skiver

Sådan gør du:
• Fjern skindet på andebrystet og skær det i tynde skiver (4-5 mm). Stil det til side.
• Opvarm olien i en tykbundet gryde eller pande og steg karrypasta, hvidløg og kaffirlimeblade 2 minutter heri. Tilsæt derefter nelliker, tomatkoncentrat og en spiseskefuld kokosmælk under omrøring.
• Tilsæt kødet og lad det stege 4-5 minutter. Vend det en gang eller to. Kom resten af kokosmælken i, skru ned for blusset og lad retten simre 4-5 minutter. Smag til med fiskesovs og sukker.
• Anret en skive kød på et stykke ananas, drys med basilikum, kom resten af sovsen i en lille skål og servér straks.

Risotto med spinat og bacon
Opskrifter & råvarer
Risotto med spinat og bacon 

Her får du opskriften på en skøn vinterret fra den nye kogebog BACON ...

Læs mere
Rødspætte
Opskrifter & råvarer
Rødspætte 

- med cahewsmør og blomkål i grønkålspesto. En skøn, skøn ret fra den nye kogebog Hedeturen går til køkkenet, skrevet af Søs Wollesen, Louise Bruun og Birdie Bjerregaard ...

Læs mere
Krydrede andelår
Opskrifter & råvarer
Krydrede andelår  

Andelår i fad med skønne krydderier: koriander, chili, spidskommen, timian, hvidløg samt fennikel og appelsin, serveret med krydrede ris.

Læs mere
Thailandsk fiskesuppe
Opskrifter & råvarer
Thailandsk fiskesuppe 

I denne uge får du opskriften på en skøn thailandsk fiskesuppe med ingefær og koriander - og grahamsbrød...

Læs mere
Grøn tomatmarmelade
Opskrifter & råvarer
Grøn tomatmarmelade 

Grøn tomatmarmelade er skøn tilbehør til sommergrillet fisk ...

Læs mere
Er smørrebrød dansk nationalspise?
Opskrifter & råvarer
Er smørrebrød dansk nationalspise?  

Når man er i Japan, spiser man sushi. Er man i Tyskland, spiser man Curry Wurst. Og i England kan man ikke komme uden om en omgang fish’n’chips. Men hvad bør man egentlig smage, når man er turist i Danmark?

Læs mere
American cherry pie
Opskrifter & råvarer
American cherry pie 

Nu er det blevet tid til kirsebær. Nyd de søde, mørkerøde danske kirsebær, som de er - eller som her, i en ægte amerikansk kirsebær-tærte ...

Læs mere
Grillede foreller med ingefær
Opskrifter & råvarer
Grillede foreller med ingefær 

Supernem og meget lækker opskrift til grillen. Du får også anbefalet den helt rigtige vin til ...

Læs mere
Ingen grill uden skumfiduser
Opskrifter & råvarer
Ingen grill uden skumfiduser 

Brug de grillens sidste gløder til at varme skumfiduser, og server dem med friske bær på biscuit-bund. En skøn og nem sommerdessert ...

Læs mere
Sommersalat
Opskrifter & råvarer
Sommersalat  

Her får du opskriften på smørrebrød med sommersalat i miniaturestørrels. Fra Lo Østergaard og Rud Christiansens smukke og inspirerende kogebog "Royal Smushi".

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^