Andebryst med rød karry

Andebryst med rød karry 

En enkel og skøn thai-ret. Den fine kombination af rød karry, and og ananas giver en rund og blød smagsoplevelse ...

En enkel og skøn thai-ret udviklet af den dygtige kogebogsforfatter Hanne Holm. Retten indgår, som en af mange små lækre retter, i hendes nye bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self> THAItapas, som er så elegant og indbydende illustreret af Torsten Graae.
Ingredienserne rød karry, and og ananas er en rigtig fin kombination, som sammen giver retten en rund og blød smags. Retten kan fint tilberedes dagen før og stå på køl ...

Ingredienser:
• 1 andebryst (3-400 g)
• 1 tsk rød karrypasta
• 1 tsk hvidløg, finthakket
• 3 kaffirlimeblade
• 5 nelliker
• 1 spsk tomatkoncentrat
• 1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
• 1¼-2 spsk fiskesovs
• 1-2 tsk sukker
• 2 spsk rapsolie til stegning

Tilbehør:
• Thailandske søde basilikumblade & frisk ananas i skiver

Sådan gør du:
• Fjern skindet på andebrystet og skær det i tynde skiver (4-5 mm). Stil det til side.
• Opvarm olien i en tykbundet gryde eller pande og steg karrypasta, hvidløg og kaffirlimeblade 2 minutter heri. Tilsæt derefter nelliker, tomatkoncentrat og en spiseskefuld kokosmælk under omrøring.
• Tilsæt kødet og lad det stege 4-5 minutter. Vend det en gang eller to. Kom resten af kokosmælken i, skru ned for blusset og lad retten simre 4-5 minutter. Smag til med fiskesovs og sukker.
• Anret en skive kød på et stykke ananas, drys med basilikum, kom resten af sovsen i en lille skål og servér straks.

Opskrifter & råvarer
Kernebrød 

Fra Jane Faerbers inspirerende bog 'LCHF – Spis dig mæt og glad' bringer vi her opskriften på det populære og super lækre kernebrød. Vil man spise efter LCHF-principperne skal man undgå kornprodukter, men brødet her kan være et fint overgangsbrød for dem, som har svært ved at slippe den sidste…

Læs mere
Appelsinmuffins
Opskrifter & råvarer
Appelsinmuffins 1 

Bag duftende, lækre muffins til weekenden ...

Læs mere
Peanut double shortbread
Opskrifter & råvarer
Peanut double shortbread 

Kaste dig ud i nye og spændende kageopskrifter. Prøv denne amerikanskinspirerede opskrift på dobbelte mørdejskager med peanutfyld.

Læs mere
Godt nyt til tatar-elskere
Opskrifter & råvarer
Godt nyt til tatar-elskere 

Så er der rigtig godt nyt til alle tatar-elskere !

Læs mere
Ny råvare klar til køkkenfolket
Opskrifter & råvarer
Ny råvare klar til køkkenfolket 

Kål er en klassiker, der nu fås i en nyfortolket version. Landets avlere byder nemlig på spæde babygrønkål, som med en fin og mild smag er guf for både børn og voksne.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Bruschetta con cannellini e olio nuovo 

Fra Lise Septimius Krogh´s smukke bog "Italiens Hjerte - Mad og Mennesker"

Læs mere
Hindbærshake
Opskrifter & råvarer
Hindbærshake 

Det fine, lille eksklusive bær i en syrlig, sød og sommershake ..

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Festkage 

Skal der bages kage til en festlig lejlighed, så får du her opskriften på en rigtig festlig og smuk kage med blombærfyld og nøddetop ...

Læs mere
Gryderetter
Opskrifter & råvarer
Gryderetter 

Her i vinterens kulde gør det godt med en dampende varm gryderet eller en god fyldig suppe. Og så er den slags gode retter, den bedste måde at få ryddet køleskabet på ...

Læs mere
Lykkesmedens powerpot
Opskrifter & råvarer
Lykkesmedens powerpot 

Fra Sif Orellanas skønne livsstilsbog ”Gartnerinden & Lykkesmeden”, bringer vi her opskriften fra hendes regnbuekøkken: Lykkesmedens Powerpot ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^