Andebryst med rød karry

Andebryst med rød karry 

En enkel og skøn thai-ret. Den fine kombination af rød karry, and og ananas giver en rund og blød smagsoplevelse ...

En enkel og skøn thai-ret udviklet af den dygtige kogebogsforfatter Hanne Holm. Retten indgår, som en af mange små lækre retter, i hendes nye bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self> THAItapas, som er så elegant og indbydende illustreret af Torsten Graae.
Ingredienserne rød karry, and og ananas er en rigtig fin kombination, som sammen giver retten en rund og blød smags. Retten kan fint tilberedes dagen før og stå på køl ...

Ingredienser:
• 1 andebryst (3-400 g)
• 1 tsk rød karrypasta
• 1 tsk hvidløg, finthakket
• 3 kaffirlimeblade
• 5 nelliker
• 1 spsk tomatkoncentrat
• 1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
• 1¼-2 spsk fiskesovs
• 1-2 tsk sukker
• 2 spsk rapsolie til stegning

Tilbehør:
• Thailandske søde basilikumblade & frisk ananas i skiver

Sådan gør du:
• Fjern skindet på andebrystet og skær det i tynde skiver (4-5 mm). Stil det til side.
• Opvarm olien i en tykbundet gryde eller pande og steg karrypasta, hvidløg og kaffirlimeblade 2 minutter heri. Tilsæt derefter nelliker, tomatkoncentrat og en spiseskefuld kokosmælk under omrøring.
• Tilsæt kødet og lad det stege 4-5 minutter. Vend det en gang eller to. Kom resten af kokosmælken i, skru ned for blusset og lad retten simre 4-5 minutter. Smag til med fiskesovs og sukker.
• Anret en skive kød på et stykke ananas, drys med basilikum, kom resten af sovsen i en lille skål og servér straks.

Opskrifter & råvarer
Lasagne med grønt tvist 

Ifølge magasinet Sæson, får mange af os ikke nok grønt, fordi vi mangler inspiration til nemme grønne retter. Her er opskriften på en skøn, grøn lasagne !

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Yogi Yellow gulerodssuppe 

Fra Jerk W. Langer og Louise Bruuns opmuntrende og inspirende guide 'Super 5:2' bringer vi her opskriften på en fyldig, sund og smagfuld suppe.

Læs mere
Kartoffelbrød
Opskrifter & råvarer
Kartoffelbrød 

'Mission sund – 12 uger, 12 nye vaner' er Michelle Kristensens guide til, hvordan man får ændret uhensigtsmæssige livsstilsvaner. Fra bogen bringer vi her opskriften på det lækreste kartoffelbrød.

Læs mere
Hellefisk med spicy peanutbuttersauce
Opskrifter & råvarer
Hellefisk med spicy peanutbuttersauce 

Den smagfulde hellefiskefilet serveres med en krydret peanutbuttersauce. Hertil quinoa, mango-chutney og sprød salat ...

Læs mere
Lam i hvidvin
Opskrifter & råvarer
Lam i hvidvin 

En læser har sendt os denne dejlige opskrift på lam i hvidvin, som hun synes vi andre også skal have glæde af i kulden.

Læs mere
Fransk nougat - Opskrift
Opskrifter & råvarer
Fransk nougat - Opskrift 

Ingredienserne i hvid fransk nougat er den udsøgte kombination af gylden honning og ristede nødder vendt i blød konfektmasse.

Læs mere
Orzotto
Opskrifter & råvarer
Orzotto 

Fra Sandra Puglieses kogebog "Smag på Livet", som er udarbejdet i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, bringer vi her opskriften på en skøn Orzotto.

Læs mere
Godmorgen- & godaftengrød
Opskrifter & råvarer
Godmorgen- & godaftengrød 

En grød der mætter godt om morgenen og virker beroligende om aftenen ...

Læs mere
Franske klassikere med Bocuse!
Opskrifter & råvarer
Franske klassikere med Bocuse! 

I den 780-siders store kogebog deler den franske mesterkok Paul Bocuse ud af 500 klassiske, franske opskrifter. Her bringer vi hans opskrift på Jarret de veau à la ménagère - en rigtig, dejlig fransk efterårsret !

Læs mere
Kalvefilet med cassoulet og kantareller
Opskrifter & råvarer
Kalvefilet med cassoulet og kantareller 

Opskrift på fin sensommermad: Kalvefilet med cassoulet og kantareller. Opskriften er udarbejdet af Skuespilhusets Restaurant Ofelia.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^