Andebryst med rød karry

Andebryst med rød karry 

En enkel og skøn thai-ret. Den fine kombination af rød karry, and og ananas giver en rund og blød smagsoplevelse ...

En enkel og skøn thai-ret udviklet af den dygtige kogebogsforfatter Hanne Holm. Retten indgår, som en af mange små lækre retter, i hendes nye bog <link https: www.kvindeguiden.dk _self> THAItapas, som er så elegant og indbydende illustreret af Torsten Graae.
Ingredienserne rød karry, and og ananas er en rigtig fin kombination, som sammen giver retten en rund og blød smags. Retten kan fint tilberedes dagen før og stå på køl ...

Ingredienser:
• 1 andebryst (3-400 g)
• 1 tsk rød karrypasta
• 1 tsk hvidløg, finthakket
• 3 kaffirlimeblade
• 5 nelliker
• 1 spsk tomatkoncentrat
• 1 lille dåse kokosmælk (165 ml)
• 1¼-2 spsk fiskesovs
• 1-2 tsk sukker
• 2 spsk rapsolie til stegning

Tilbehør:
• Thailandske søde basilikumblade & frisk ananas i skiver

Sådan gør du:
• Fjern skindet på andebrystet og skær det i tynde skiver (4-5 mm). Stil det til side.
• Opvarm olien i en tykbundet gryde eller pande og steg karrypasta, hvidløg og kaffirlimeblade 2 minutter heri. Tilsæt derefter nelliker, tomatkoncentrat og en spiseskefuld kokosmælk under omrøring.
• Tilsæt kødet og lad det stege 4-5 minutter. Vend det en gang eller to. Kom resten af kokosmælken i, skru ned for blusset og lad retten simre 4-5 minutter. Smag til med fiskesovs og sukker.
• Anret en skive kød på et stykke ananas, drys med basilikum, kom resten af sovsen i en lille skål og servér straks.

Opskrifter & råvarer
Stegte skrubber 

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Fra Rasmus Grønbechs 'Fisk på gaflen' for du opskriften på stegte skrubber. Super nemt og lækkert!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Gammeldags æblekage 

Har du æbler tilovers, så kan du bruge dem til en skøn, klassisk dessert: Gammeldags kold æblekage!

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Tomatbrød med mozzarella 

Skønne tomatbrød! Perfekt til det lille mellemmåltid eller som tilbehør til et godt stykke fisk eller kød. Prøv også at servere de friskbagte tomatbrød med 'sort smør'. Se opskrifterne her!

Læs mere
Raw Ratatouille
Opskrifter & råvarer
Raw Ratatouille 

Fra Susy Grundahls livsstilsbog "Retrokuren", bringer vi her en ret med hele paletten af farver, smag og vitaminer. Tilbered dig en god kop urtete, som du kan nyde til madlavningen, for det tager lidt tid at skære alle grønsagerne i små bitte stykker - altså helt petit!

Læs mere
De lækreste friske forårsruller
Opskrifter & råvarer
De lækreste friske forårsruller 

Til friske forårsruller serveres alle ingredienser risnudler & grøntsager, så man hver især selv tilbereder sin yndlings rulle. En lækker, oplagt ret med sommerens friske grøntsager !

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Fiber-knækbrød 

Anette Harbech Olesens opskrift på de lækreste hjemmelavede fiber-knækbrød.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Laksetatar & ørredmousse 

Smørrebrødsguru Ida Davidsens ideer til forårets frokostbord.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Hjemmelavet hønsesalat med slikasparges 

Hønsesalaten er helt uundværlig på weekendens frokostbord. Her er en nem opskrift på en salat rig på mør og saftig kylling. Nyd den på rustikt surdejsbrød.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Valnøddeboller med hvedeklid 

Sunde, gode, rustikke frokostboller med hvedeklid og valnøddekerner.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Frokosttid er familietid 

Den danske familiefrokost er fyldt med klassikere på rugbrød. En af dem er sild. Den lille fisk har givet mange valgmuligheder og skabt mange små slagsmål gennem de sidste 70 år. Nu aflyser Glyngøre slagsmålene og øger valgmulighederne. Nye låg, nye opskrifter og ny tradition med ’Årets smag’…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^