Eksklusivt til køkken og bad

Eksklusivt til køkken og bad 

Der skal eksklusive armaturer og produkter til indretning af luksusbadeværelset ...

"Vi er i en tid med øget fokus på æstetik, design og nydelse - hvor danskerne i højere grad vil prioritere selvforkælelsen i et smukt hjem - og værdsætter æstetiske oplevelser", siger Inge Tegnander, Country Manager Dornbracht Nordic A/S.

Æstetik i badeværelset
De eksklusive designmærker Dornbracht og Alapé har hver især vundet et stort antal internationale designpriser og anerkendelser for deres brobygning mellem design- og kulturlivet - og for deres omfattende økonomiske og kreative støtte til førende udstillinger og kunstnere.

Nu indtager Dornbracht og Alapé Danmark med et helt nyt univers af æstetik omkring vand i baderum. Og på kulturfronten vil Dornbracht i årene fremover gå i samarbejde med de hotteste navne inden for fotografi, arkitektur og billedkunst.

"Vi vil ganske enkelt sætte nye standarder på det nordiske marked, når det gælder æstetisk fornemmelse for vand", siger Inge Tegnander Country Manager Dornbracht Nordic A/S. "Og det vil vi gøre både via vores produkter, vores adfærd og vores branding".

Virksomheden har siden 1996 samarbejdet med miljøeksperter og ingeniører for at efterprøve og optimere sin bæredygtighed og performance.

”Det betyder bl.a. at vi vil slå et slag for den ansvarsfulde brug af vand. Som internationalt agerende producent af design-armaturer og -accessories til bad og køkken vil vi derfor inden udgangen af 2009 sænke det gennemsnitlige vandforbrug i alle solgte armaturer med 25 procent, og i løbet af de næste tre år med i alt 30 procent. Og det bliver fuldstændig uafhængigt af brugerens adfærdsmønster. Energi og vandforbrug vil blive minimeret, uden at vores kunder vil opleve en ændring i produkt- og vandoplevelsen”, siger Inge Tegnander.

Nærmeste forhandler oplyses på 50 84 54 00

Bolig & Design
Lækre lyskilder 

Godt lys er uundværligt og jo flere lyskilder, jo bedre. Bordlamper, gulvlamper, væglamper og loftlamper er ikke kun kilde til god belysning, stilfulde lamper er også prikken over i´et i det smagfuldt indrettede hjem.

Læs mere
Bolig & Design
Malene Helbak 

Der er sommer og enkelthed i Malene Helbaks smukke serie af farverige fajance-produkter til hjemmet.

Læs mere
Skønne ting i træ
Bolig & Design
Skønne ting i træ 

Træ i boligen er utroligt smukt. Blot et par enkle indslag giver varme og blødhed, og er det samtidig godt håndværk, er det ekstra lækkert. Her er 5 ting, der er lækre og brugbare og "ej blot til pynt".

Læs mere
Bolig & Design
Masters Chair af Phillipe Starck 

For den franske designer Philippe Strack har endnu en gang formået at skabe et mesterværk med et stærkt udtryk af tre moderne designs.

Læs mere
 Mit soveværelse - min oase
Bolig & Design
Mit soveværelse - min oase 

Gør dit soveværelse til din oase - et drømmeværelse, hvor du altid kan søge hen og finde ro og balance, slappe af og lade op ...

Læs mere
 Hvordan er dit soveværelse?
Bolig & Design
Hvordan er dit soveværelse? 

Soveværelset er det rum i hjemmet, hvor vi skal slappe af, falde til ro og genoplade vores batterier. Alligevel bruger halvdelen af os ikke ressourcer på at indrette soveværelset ...

Læs mere
Oi Soi Oi
Bolig & Design
Oi Soi Oi 

Oi Soi Oi´s kollektion indeholder klassikere, som går igen år efter år, krydret med masser af unikke og skønne nyheder - herunder julekollektionen ...

Læs mere
Genial ny serie fra Trip Trap
Bolig & Design
Genial ny serie fra Trip Trap 

Trip Trap´s smukke nye interiør serie "Georg" er små møbler med store armbevægelser. Serien er i ubehandlet eg, råt læder og meleret uld og møblerne kan bruges overalt i hjemmet ...

Læs mere
Montana relancerer Bachelor stolen
Bolig & Design
Montana relancerer Bachelor stolen 

På udstillingen DANISH CHROMATISM i Triennale Design Museum relancerede Montana Bachelor stolen, designet af Verner Panton i 1955 ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
Nye Bøger
^