Eksklusivt til køkken og bad

Eksklusivt til køkken og bad 

Der skal eksklusive armaturer og produkter til indretning af luksusbadeværelset ...

"Vi er i en tid med øget fokus på æstetik, design og nydelse - hvor danskerne i højere grad vil prioritere selvforkælelsen i et smukt hjem - og værdsætter æstetiske oplevelser", siger Inge Tegnander, Country Manager Dornbracht Nordic A/S.

Æstetik i badeværelset
De eksklusive designmærker Dornbracht og Alapé har hver især vundet et stort antal internationale designpriser og anerkendelser for deres brobygning mellem design- og kulturlivet - og for deres omfattende økonomiske og kreative støtte til førende udstillinger og kunstnere.

Nu indtager Dornbracht og Alapé Danmark med et helt nyt univers af æstetik omkring vand i baderum. Og på kulturfronten vil Dornbracht i årene fremover gå i samarbejde med de hotteste navne inden for fotografi, arkitektur og billedkunst.

"Vi vil ganske enkelt sætte nye standarder på det nordiske marked, når det gælder æstetisk fornemmelse for vand", siger Inge Tegnander Country Manager Dornbracht Nordic A/S. "Og det vil vi gøre både via vores produkter, vores adfærd og vores branding".

Virksomheden har siden 1996 samarbejdet med miljøeksperter og ingeniører for at efterprøve og optimere sin bæredygtighed og performance.

”Det betyder bl.a. at vi vil slå et slag for den ansvarsfulde brug af vand. Som internationalt agerende producent af design-armaturer og -accessories til bad og køkken vil vi derfor inden udgangen af 2009 sænke det gennemsnitlige vandforbrug i alle solgte armaturer med 25 procent, og i løbet af de næste tre år med i alt 30 procent. Og det bliver fuldstændig uafhængigt af brugerens adfærdsmønster. Energi og vandforbrug vil blive minimeret, uden at vores kunder vil opleve en ændring i produkt- og vandoplevelsen”, siger Inge Tegnander.

Nærmeste forhandler oplyses på 50 84 54 00

Bolig & Design
Ideer til billedeophæng 

Se med, når vi tager et kig i indretnings-arkitekterne Jens og Lone Barslunds inspirerende indretningsbog "Kom indenfor". Fra bogen bringer vi ideer til, hvordan du skaber balance i rummet, når du hænger billeder på din væg.

Læs mere
Tapeter
Bolig & Design
Tapeter - Mønstre på væggen 

Tiden med ensfarvede malede vægge og foragt for tapeter og mønstrede vægge, er heldigvis forbi.

Læs mere
Bolig & Design
Voksduge 

Voksdug er ikke bare super praktisk i et hjem med børn, voksduge fås i skønne farver og mønstre til enhver smag og lejlighed.

Læs mere
Bolig & Design
Chapeau fra Alma’s Room 

Chapeau er en porcelænsskåle fra danske Alma’s Room.

Læs mere
Bolig & Design
Hoptimist universet 

Gustav Ehrenreich fine figurer hitter.

Læs mere
Indret soveværelset
Bolig & Design
Indret soveværelset 

Se bazaren, hvor vi bringer et inspirerende udvalg af lækre tapeter, sengetæpper, puder og småmøbler i fine, afdæmpede nuancer til dit soveværelse.

Læs mere
Bolig & Design
Industriel vintage stil 

Møbler i den rå fabriksstil er funktionelle møbler i enkle, diskrete design.

Læs mere
Bypiippola
Bolig & Design
Bypiippola 

Med sit design "byPiippola" skaber Tania Piippolas lækker brugskunst i nordisk design fortrinsvist af nordiske råmaterialer.

Læs mere
Tapeter & wallstickers
Bolig & Design
Tapeter & wallstickers 

Skab dybde i rummet, stil og stemning med smukke tapeter og finurlige wallstickers ...

Læs mere
Margrethe skål i porcelæn
Bolig & Design
Margrethe skål i porcelæn 

Nu - 60 år efter at den første Margrethe-skål blev lanceret - kommer skålen i hvid porcelæn ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
Nye Bøger
^