Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 2025 

Den 31. januar 2025 åbnes dørene til tre dages eventyrligt oplevelsesmekka for alle, der ønsker at vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder samt personlig og spirituel udvikling. Brøndby Hallen danner rammen om det store arrangement, som præsenterer det største og mest alsidige udvalg inden for holistisk livsstil og sundhed. Messen samler mere end 100 udstillere, eksperter og foredragsholdere, der deler deres viden og erfaringer inden for blandt andet kostvejledning, kropsterapi, mindfulness, massage, naturmedicin, homøopati, heilpraktik, kranio-sakral terapi og akupunktur.

Du kan blandt andet opleve demonstrationer af readings inden for clairvoyance, healing, hypnose, dyretelepati, håndlæsning, tarotoplæg samt drømme- og auratydning. Der er rig mulighed for at dykke ned i en spændende verden af muligheder, der kan bidrage til både livsstilsændringer og spirituel udvikling.

Det bliver inspirerende og stemningsfulde dage med et væld af spændende indslag om mystik, tro, overtro, parapsykologi og mange andre fascinerende fænomener. Der vil også være mulighed for at udforske udstillere og forhandlere af spirituelle smykker, krystaller, sten, duftlamper, naturprodukter, æteriske olier og helsekost.

 


 

Dato

  • Fredag den 31. januar 2025 
  • Lørdag den 1. februar 2025 
  • Søndag den 2. februar 2025 

Åbningstider

  • Alle dage 10 - 18

Entré

  • Entré én dag kr. 120,-
    Billetter kan købes ved indgangen eller i forsalg via place2book.com
    Børn under 12 år gratis ifølge med voksen

Sted 

  • Brøndby Hallen, Brøndby Stadion 10, 2605 Brøndby

Hjemmeside

Facebook

Instagram

 


 


Bliv udstiller

Som udstiller på messerne Mystikkens Univers og Krop-Sind-Ånd Helsemesserne, kan du møde messebesøgende og andre udstillere med stor interesse for det åndelige og spirituelle univers samt alternative behandlingsformer som blandt andet naturterapeutisk behandling.
Læs mere om mulighederne og tag kontakt til messearrangørerne: daninfo.dk/bliv-udstiller/.


Livsstilsmesser
Ålbæk Julemarked 2024 

Traditionen tro byder Ålbæk Julemarked igen i år velkommen til et stemningsfuldt marked med et imponerende program, der med garanti vækker julehumøret.

Læs mere
Livsstilsmesser 2024 - Sjælland, Jylland og Fyn
Livsstilsmesser
Livsstilsmesser 2024 

Årets livsstilsmesser på landets godser, slotte, klostre og haver, er forårets og sommerens store trækplastre. De smukke messer oser af romantisk sommerstemning og er de perfekte udflugtsmål i weekenden.

På messerne står udstillerne klar i deres boder med alt fra brugskunst, boligtekstiler,…

Læs mere
Kreative messer og håndarbejdsmesser
Livsstilsmesser
Kreative Messer 2024 

Hvor afholdes der krea-messer, hvornår kan man besøge dem, og hvordan bliver man udstiller?

For alle der passioneret nyder kreative hobby-projekter, men også for alle dem, der drømmer om, at komme i gang med et håndarbejde, venter der store oplevelser og masser af inspiration på landets kreative…

Læs mere
Livsstilsmesser
Krimimessen 2024 

Krimimessen er en årlig festival der hylder og fejrer kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger. Den bliver afholdt i FÆNGSLET i Horsens, og i år i weekenden den 16. – 17. marts.

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse 2025 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle ', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration og…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^