Helsemesse: Krop-Sind-Ånd i Aalborg

Fra 28. februar og weekenden over venter der nogle inspirerende og livsbekræftende oplevelser, når Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aalborg præsenterer et nordjysk mekka indenfor alternativ behandling.

Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg 2025 

Fra den 28. februar og tre dage frem forvandles Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center til et inspirerende univers af alternativ behandling, holistisk livsstil og personlig udvikling. I en atmosfære præget af ro og nysgerrighed kan du gå på opdagelse blandt spændende stande og få nye indsigter, opleve alternative metoder og møde dygtige behandlere, som står klar til at guide dig mod fysisk, mental og spirituel balance. Det bliver en weekend fuld af muligheder, hvor du kan udforske nye veje til velvære og inspiration.

Et mekka for alternativ behandling

85 udstillere står klar til at udfordre din nysgerrighed og præsentere en bred vifte af alternative behandlingsformer. Oplev alt fra healing, engle og spiritualitet til akupunktur, numerologi, dyretelepati, zoneterapi og shamanisme. Du kan også lære om unikke metoder som japansk lifting, clairvoyance, jordstrålemåling, naturterapi og Loven om Tiltrækning. Desuden kan du udforske teknikker som Qi-gong, håndlæsning, kranio-sakral terapi, kropsterapi, kortoplæg og dragehealing. For dem, der søger mere traditionel afspænding, tilbydes der også massage, psykoterapi, hypnose og tankefeltterapi samt feng shui.

Spændende værktøjer til din personlige udvikling

Ud over de mange behandlingsformer vil der være rig mulighed for at købe spændende og lækre produkter, som kan understøtte din personlige udvikling. Udstillerne tilbyder alt fra smukke krystaller og spirituelle smykker til dufte, bøger, kunst og kosttilskud. Her kan du finde unikke genstande, der ikke blot pynter, men også bidrager til din spirituelle og fysiske rejse.

Inspiration gennem foredrag og minikurser

Bliv inspireret af de 65 spændende foredrag og minikurser, som afholdes gennem hele messen. Hver time kan du opleve nye oplæg, der giver dig indblik i alt fra spirituelle emner til konkrete behandlingsmetoder. Foredragene er en unik mulighed for at fordybe dig i den viden, du finder interessant, og få nye perspektiver på dit helbred og din personlige udvikling.

 


 

Dato

  • Fredag den 28. februar kl. 10-18
  • Lørdag den 1. marts kl. 10-18
  • Søndag den 2. marts 2024 kl. 10-17

Entré

  • Entré én dag kr. 120,-
    Billetter kan købes ved indgangen eller i forsalg via place2book.com
    Børn under 12 år gratis ifølge med voksen

Sted 

  • Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Hjemmeside

Facebook

Instagram

 



Bliv udstiller

Som udstiller på messerne Mystikkens Univers og Krop-Sind-Ånd Helsemesserne, kan du møde messebesøgende og andre udstillere med stor interesse for det åndelige og spirituelle univers samt alternative behandlingsformer som blandt andet naturterapeutisk behandling.
Læs mere om mulighederne og tag kontakt til messearrangørerne: daninfo.dk/bliv-udstiller/.


Livsstilsmesser
Ålbæk Julemarked 2024 

Traditionen tro byder Ålbæk Julemarked igen i år velkommen til et stemningsfuldt marked med et imponerende program, der med garanti vækker julehumøret.

Læs mere
Livsstilsmesser 2024 - Sjælland, Jylland og Fyn
Livsstilsmesser
Livsstilsmesser 2024 

Årets livsstilsmesser på landets godser, slotte, klostre og haver, er forårets og sommerens store trækplastre. De smukke messer oser af romantisk sommerstemning og er de perfekte udflugtsmål i weekenden.

På messerne står udstillerne klar i deres boder med alt fra brugskunst, boligtekstiler,…

Læs mere
Kreative messer og håndarbejdsmesser
Livsstilsmesser
Kreative Messer 2024 

Hvor afholdes der krea-messer, hvornår kan man besøge dem, og hvordan bliver man udstiller?

For alle der passioneret nyder kreative hobby-projekter, men også for alle dem, der drømmer om, at komme i gang med et håndarbejde, venter der store oplevelser og masser af inspiration på landets kreative…

Læs mere
Livsstilsmesser
Krimimessen 2024 

Krimimessen er en årlig festival der hylder og fejrer kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger. Den bliver afholdt i FÆNGSLET i Horsens, og i år i weekenden den 16. – 17. marts.

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse 2025 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle ', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration og…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^