Inferno

Inferno 

Så er den her - bogen mange har ventet på. Dan Brown har endnu engang iscenesat Robert Langdon i et univers af historie, hemmeligheder, kunst, koder og symboler ... God fornøjelse !

Når man åbner en roman af Dan Brown, suges man ind i et univers af historie, hemmeligheder, kunst, koder og symboler. Med megabestsellerne Da Vinci Mysteriet, Engle og dæmoner og Det forsvundne tegn har Dan Brown vist, at hans evne til at skabe dette fascinerende og spændingsmættede univers er enestående. Og med Inferno gør han det igen, mere nervepirrende end nogensinde før.

I hjertet af Italien trækkes symbolforskeren Robert Langdon ind i en nervepirrende verden, som samler sig omkring et af historiens mest fascinerende, dystre og mystiske litterære mesterværker – Dantes Inferno. Langdon er oppe mod en uhyggelig modstander og kæmper med koder og symboler som fører ham dybt ind i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avanceret videnskab. Gennem en hæsblæsende jagt, hvor det er umuligt at afgøre, hvem han kan stole på, kæmper Langdon for at finde svar – før det er for sent, og verden uigenkaldeligt vil være forandret.

En unik cocktail af hæsblæsende underholdning og forrygende spænding.

• Saxo

Bestil online
Den ukendte hustru
Den ukendte hustru

Endnu en fremragende, engagerende og gennemført krimi af Leif Davidsen...

Læs mere
Den dag jeg blev honey hotwing
Den dag jeg blev honey hotwing

AnmeldelseUtroligt velskrevne historier med depressive tendenser...

Læs mere
Mine hemmeligheder
Mine hemmeligheder

AnmeldelseEn ganske "sød" og "sjov" ting, som egner sig fint til strandlæsning, hvis man altså kan klare flere "heltinder" i Bridget Jones/Good in Bed stilen...

Læs mere
Skytsenglen
Skytsenglen

Forfatteren har udgivet 9 bøger, der alle er røget ind på den amerikanske bestsellerliste og er desuden valgt til den mest sexede forfatter af People Magazine ! ? Hvem det så end siger mest om !

Læs mere
Ps! Jeg elsker dig
Ps! Jeg elsker dig

En hjertevarm fortælling om at holde fast, give slip og lære at elske igen, skrevet af den unge irske forfatter Cecelia Ahern...

Læs mere
En shopaholic i New York
En shopaholic i New York

Forfatter: Sophie Kinsella. Udvider rejser din horisont...eller bare gælden på kassekreditten?

Læs mere
Nynnes dagbog 2
Nynnes dagbog 2

Nynne er tilbage ! Nu med barn og eks-mand, en omgangskreds som en ujævn opsamlings-lp og en døgnrytme som avisbude og sortbrogede køer.

Læs mere
Shopaholic i medgang og modgang
Shopaholic i medgang og modgang

Forfatter: Sophie Kinsella. Rebecca Bloomwood er lykkelig. Hun har endelig fået sit drømmejob som personlig indkøber (tænk at bruge andre folks penge - og blive betalt for det ! )

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^