Hakawati

Hakawati 

Hvis du kun vil læse én roman i år, så lad det være Hakawati. Det er en perle !

Forfatter: Rabih Alameddine
Forlag: Hr. Ferdinand
Udgivet: 11. november 2009
Kan


Sprudlende, fascinerende og farverig.
* * * * * * (seks stjerner) - MetroXpress

Meget bedre bliver det ikke.
- Politiken

Rabih Alameddines overdådige og sprudlende roman tager os med til det gamle Egyptens flimrende ørken så vel som 1990’ernes krigshærgede Libanon. Det handler om kærlighed, venskab, religion, sex, krig og bedrag. Skæbner væves sammen på kryds og tværs til en nuanceret mosaik, som giver et fascinerende indblik i den arabiske verden.
Efter at have boet mange år i USA vender Osama al-Kharrat i 2003 hjem til Beirut for at våge ved sin fars dødsleje. Byen er blot en skal af det Beirut, Osama husker, men han og hans venner og familie finder trøst i de ting, som altid har holdt dem oppe: sladder, latter og sidst men ikke mindst; fortællinger.

Osamas bedstefar var en hakawati – en historiefortæller – og hans sprudlende fortællinger om bl.a. sin ankomst til Libanon som forældreløst barn efter den tyrkiske krig væves sammen med klassiske fortællinger fra Mellemøsten, genfortalt på pragtfuld vis.

Hakawati er historiefortælling på højeste plan. Det er på én gang en fabel med rødder i Mellemøsten og en moderne fortælling om en ung mand med ét ben i Vesten og ét i den arabiske verden. Således giver romanen et enestående indblik i den arabiske verden og dens traditioner.
Bestil online

Fifty Shades - Fri
Fifty Shades - Fri

Nu behøver du ikke vente længere ! Fifty Shades - Fri udkommer idag ! Bestil den her !

Læs mere
Alef
Alef

Fra en af verdens mest læste forfattere, den brasilianske forfatter Paulo Coelho, kommer en bog, som inviterer os til at reflektere over vor egen personlige rejse: Er vi der, hvor vi ønsker at være, og gør vi det, vi har lyst til at gøre?

Læs mere
Delikatesse
Delikatesse

En befriende hyldest til kærligheden ! Inderlig, elegant, sjov - og fransk !

Læs mere
Fifty Shades
Fifty Shades

En erotisk bølge er skyllet ind over det ganske land fra USA, hvor begrebet "mommy porn" længe har været blandt det mest solgte litteratur. Har du læst Fifty Shades - og blev du fanget? Giv os din mening ...

Læs mere
1Q84
1Q84

Nu kommer tredje og sidste bind af Haruki Murakamis storslåede romanværk 1Q84 ...

Læs mere
Tigerhuset
Tigerhuset

Liza Klaussmann anmelderroste debutroman, er historien om efterkrigstidens generation af smukke og stærke amerikanere, og de hemmeligheder, løgne og lidenskaber, der lurer lige under den polerede overflade.

Læs mere
Hulernes sang
Hulernes sang

Endelig er den her ! Det længe ventede sjette og sidste bind i en af verdens største bog succeser, skrevet af den amerikanske forfatter Jean Auels.

Læs mere
Den sidste Sura
Den sidste Sura

Med Zoë Ferraris ørkenkrimi får man også et interessant og sjældent indblik i den arabiske kulturs kvindeopfattelse ...

Læs mere
Det gode i dig
Det gode i dig

Vi anbefalerEn vidunderlig følsom og stærk roman om kærlighedens og fortællingens helende kraft og om at tilgive sig selv ved at række ud efter andre ...

Læs mere
Svømmeprøven
Svømmeprøven

Emma Hambergs roman ”Svømmeprøven” er en ægte feel good-roman ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^