Den ottende bonde

Den ottende bonde 

Bent Haller har skrevet en landbogyser om ondskab og skyld - og en fortælling om en kultur, der umærkeligt er gået tabt ...

Forfatter: Bent Haller
Omfang: 272 sider
Forlag: Samleren



Bent Haller har skrevet en landbogyser om ondskab og skyld - og en fortælling om en kultur, der umærkeligt er gået tabt.

Anton Oppgård er sidste generation på slægtsgården i Nordjylland og næsten et helt århundrede gammel. I de forfaldne stuer holder fortidens spøgelser ham ved selskab og vidner om et liv med fortielser, forbrydelser og fortrydelser.

Om dengang under broen med Ågårdens Anna. Om det lille sted i haven, hvor de små sangfugle ligger begravet. Og om Ingeborg, som de fandt i gade-kæret. Kunne det virkelig passe, hvad hun havde sagt?

"Det var en lille dreng, Anton. Jeg måtte ikke holde ham, fordi han var død, sagde hun, men det passer ikke. Jeg kunne se, at han trak vejret".

Den ottende bonde er en roman om ondskab, skyld og slægters degeneration - og en fortælling fra en landbokultur, der fandtes for ikke særlig længe siden.

Bestil online

Den ukendte hustru
Den ukendte hustru

Endnu en fremragende, engagerende og gennemført krimi af Leif Davidsen...

Læs mere
Den dag jeg blev honey hotwing
Den dag jeg blev honey hotwing

AnmeldelseUtroligt velskrevne historier med depressive tendenser...

Læs mere
Mine hemmeligheder
Mine hemmeligheder

AnmeldelseEn ganske "sød" og "sjov" ting, som egner sig fint til strandlæsning, hvis man altså kan klare flere "heltinder" i Bridget Jones/Good in Bed stilen...

Læs mere
Skytsenglen
Skytsenglen

Forfatteren har udgivet 9 bøger, der alle er røget ind på den amerikanske bestsellerliste og er desuden valgt til den mest sexede forfatter af People Magazine ! ? Hvem det så end siger mest om !

Læs mere
Ps! Jeg elsker dig
Ps! Jeg elsker dig

En hjertevarm fortælling om at holde fast, give slip og lære at elske igen, skrevet af den unge irske forfatter Cecelia Ahern...

Læs mere
En shopaholic i New York
En shopaholic i New York

Forfatter: Sophie Kinsella. Udvider rejser din horisont...eller bare gælden på kassekreditten?

Læs mere
Nynnes dagbog 2
Nynnes dagbog 2

Nynne er tilbage ! Nu med barn og eks-mand, en omgangskreds som en ujævn opsamlings-lp og en døgnrytme som avisbude og sortbrogede køer.

Læs mere
Shopaholic i medgang og modgang
Shopaholic i medgang og modgang

Forfatter: Sophie Kinsella. Rebecca Bloomwood er lykkelig. Hun har endelig fået sit drømmejob som personlig indkøber (tænk at bruge andre folks penge - og blive betalt for det ! )

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^