Barn nr. 44

Barn nr. 44 

Bogen er solgt til 26 lande, filmrettighederne er købt af Ridley Scott og forfatteren er indstillet til Man Booker-prisen 2008. Barn nr. 44 er iskold uhygge – inspireret af virkelige begivenheder ...

Forfatter: Tom Rob Smith
Omfang: 496 sider
Forlag: Lindhardt & Ringhof



Bogen er solgt til 26 lande, filmrettighederne er købt af Ridley Scott og forfatteren er indstillet til Man Booker-prisen 2008. Barn nr. 44 er iskold uhygge – inspireret af virkelige begivenheder.

Stalin holder Sovjetunionen i et jerngreb godt hjulpet af den statslige sikkerhedstjeneste, hvis nådesløse brutalitet alle kender og frygter. Befolkningen bliver påbudt at tro, at der i det perfekte socialistiske samfund ikke findes kriminalitet.

Politikommissæren Leo Demidov fra magtens centrum i Moskva er i sandhed systemets mand. Men da en række børn findes dræbte under mystiske og bestialske omstændigheder, må selv han erkende, at dødsfaldene ikke kan fejes ind under gulvtæppet som ’hændelige uheld’. Leo må sat-se alt, hvad han har kært, på at fange seriemorderen, og hans trofasthed over for staten sættes på den endelige prøve. Det samme gør forholdet til konen Raisa. For i Stalintidens Sovjet er kærlighed ikke til at skelne fra bedrag.

Barn nr. 44 beskriver, hvordan et samfund underlagt angst, kan gøre selv de bedste venner til fjender og tvinge familier til at skjule mørke hemmeligheder.
Tom Rob Smiths debutroman er inspireret af virkelige begivenheder fra Sovjetunionen i 1980’erne.

Tom Rob Smith (f. 1979) er uddannet manuskriptforfatter fra Cambridge University. Han har en svensk mor og en engelsk far og bor i London. Barn nr. 44 er solgt til 26 lande, og filmrettigheder-ne er købt af Ridley Scott. Forfatteren er indstillet til Man Booker-prisen 2008 for denne roman.
Bestil online

Den ukendte hustru
Den ukendte hustru

Endnu en fremragende, engagerende og gennemført krimi af Leif Davidsen...

Læs mere
Den dag jeg blev honey hotwing
Den dag jeg blev honey hotwing

AnmeldelseUtroligt velskrevne historier med depressive tendenser...

Læs mere
Mine hemmeligheder
Mine hemmeligheder

AnmeldelseEn ganske "sød" og "sjov" ting, som egner sig fint til strandlæsning, hvis man altså kan klare flere "heltinder" i Bridget Jones/Good in Bed stilen...

Læs mere
Skytsenglen
Skytsenglen

Forfatteren har udgivet 9 bøger, der alle er røget ind på den amerikanske bestsellerliste og er desuden valgt til den mest sexede forfatter af People Magazine ! ? Hvem det så end siger mest om !

Læs mere
Ps! Jeg elsker dig
Ps! Jeg elsker dig

En hjertevarm fortælling om at holde fast, give slip og lære at elske igen, skrevet af den unge irske forfatter Cecelia Ahern...

Læs mere
En shopaholic i New York
En shopaholic i New York

Forfatter: Sophie Kinsella. Udvider rejser din horisont...eller bare gælden på kassekreditten?

Læs mere
Nynnes dagbog 2
Nynnes dagbog 2

Nynne er tilbage ! Nu med barn og eks-mand, en omgangskreds som en ujævn opsamlings-lp og en døgnrytme som avisbude og sortbrogede køer.

Læs mere
Shopaholic i medgang og modgang
Shopaholic i medgang og modgang

Forfatter: Sophie Kinsella. Rebecca Bloomwood er lykkelig. Hun har endelig fået sit drømmejob som personlig indkøber (tænk at bruge andre folks penge - og blive betalt for det ! )

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^