Kategori: Vindere

Det er aldrig for sent

Det er aldrig for sent 

Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter: Hanne Lykke fra Fredericia, Mette N. Schropp fra Højbjerg, Maja Rose fra Ballerup og Lene Heltborg fra Holmegaard.

Der er millioner af grunde til ikke at kunne lide ejendomsmægleren Oren Little, og det er sådan, han foretrækker det. Han vælger bevidst at opføre sig uforskammet overfor alle, der krydser hans vej, og det eneste, han ønsker sig, er at sælge et sidste hus, inden han kan trække sig tilbage i ro og mag.
Desværre for Oren skal det ikke gå så let. Pludselig dukker hans fortabte søn op og smider sin niårige datter af hos Oren, der aldrig kendt til barnebarnets eksistens. Ude af stand til at tage sig af den søde, forladte pige vælger han at overlade hende til sin elskværdige nabo Leah, og forsøger herefter at fortsætte sit liv uforstyrret. Men lidt efter lidt må Oren Little stædigt lære at åbne sit hjerte - til sin familie, til Leah og til selve livet.

Vindere af biografbilletter til "Det er aldrig for sent
Tillykke til de heldige vindere af biografbilletter: Hanne Lykke fra Fredericia,
Mette N. Schropp fra Højbjerg, Maja Rose fra Ballerup og Lene Heltborg fra Holmegaard.

<iframe width="460" height="259" src="//www.youtube.com/embed/42Ejhe6dWpA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Jeg kan!
Jeg kan!

Vi har hver især udstrakt indflydelse på det, der foregår i vores liv og vi kan alle sige til os selv: "Jeg kan gøre noget ved det"....

Læs mere
Dagbog over mine deller
Dagbog over mine deller

- En personlig guide til at blive sund og smuk igen skrevet af Ninka-Bernadette Mauritson...

Læs mere
Indre ro i en travl hverdag
Indre ro i en travl hverdag

sommerferielæsningBogen for enhver, der føler sig overvældet af det pres, der kan ligge fra arbejdet, økonomiske problemer, børn og alle de stressfaktorer, et moderne liv fører med sig.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^