Kategori: Kultur

Fodfejl

Fodfejl 

Hvis man er interesseret i politik og historie er der ingen vej uden om denne bog, det er ikke så mange forfattere, der har været så tæt på historien som Uffe Ellemann-Jensen...


I prisværdigt klart sprog guides vi gennem efterkrigstidens kringlede historie, som Uffe Ellemann har oplevet på nærmeste hold i så forskellige roller som journalist, soldat og udenrigsminister.

I den kolde krigs sidste dage måtte han som udenrigsminister - meget mod sin vilje - repræsentere Danmarks fodnotepolitik, og jeg ved ikke, om der skal lægges noget særligt i ,at bogen faktisk er fyldt med fodnoter, måske for at vise, hvor irriterende det er, kun at læse halve sider.

Hvis man er interesseret i politik og historie er der ingen vej uden om denne bog, det er ikke så mange forfattere, der har været så tæt på historien som Uffe Ellemann-Jensen.

Bestil online

Fryd og lidenskab
Fryd og lidenskab

Anmelselse

Denne bog skildrer et af naturens undere: den sarte kamelia, som midt i vinterens kulde og mørke springer ud i en blomstrende overdådighed...

Læs mere
Masser af gode grunde
Masser af gode grunde

"1000 grunde til at være lykkelig", og "1000 grunde til at jeg elsker dig" er begge bøger som er en hyldest til livet, lykken og kærligheden.

Læs mere
Händels messias og bachs juleoratorium
Händels messias og bachs juleoratorium

2 nye håndbøger om den klassiske musiks store værker - Bachs Juleoratorium og Händel Messias. Begge indholder komplet libretto på både originalsproget og i dansk oversættelse, hvilket gør den særdeles velegnet som koncertprogram.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^