Kategori: Kultur

Burnt toast

Burnt toast 

Teri Hatchers bog er en bittersød fortælling om at blive ældre og finde noget, der ligner meningen med livet - midt imellem barn, karriere og mænd ...

Titel: Burnt Toast – store og små tanker om livet
Forfatter: Teri Hatcher
Omfang: 224 sider
Forlag: Jyllands-Postens Forlag




Ligesom sin mor, har den amerikanske skuespiller Teri Hatcher, altid sørget for at alle andre fik de tilpas ristede toastbrød, mens hun selv fik de brankede. I sin bog ”Burnt Toast – og andre tanker om livet”, fortæller hun om hvordan hun altid har til side sat egne behov, for at tilfredsstille andres. Et mønster hun først har fået gjort op med efter sin skilsmisse for 4 år siden.
Teri Hatchers bog er en bittersød fortælling om at blive ældre og finde noget, der ligner meningen med livet - midt imellem barn, karriere, mænd og det brændte teast, hun i dag nægter at spise.
Bestil online

Fodfejl
Fodfejl

Hvis man er interesseret i politik og historie er der ingen vej uden om denne bog, det er ikke så mange forfattere, der har været så tæt på historien som Uffe Ellemann-Jensen...

Læs mere
Masser af gode grunde
Masser af gode grunde

"1000 grunde til at være lykkelig", og "1000 grunde til at jeg elsker dig" er begge bøger som er en hyldest til livet, lykken og kærligheden.

Læs mere
Händels messias og bachs juleoratorium
Händels messias og bachs juleoratorium

2 nye håndbøger om den klassiske musiks store værker - Bachs Juleoratorium og Händel Messias. Begge indholder komplet libretto på både originalsproget og i dansk oversættelse, hvilket gør den særdeles velegnet som koncertprogram.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^